Sari la conținut

Dacă nu aveți cont pe ghiseul.ro plătiți impozitul pe casă la Mall

Am reușit să-mi plătesc și anul ăsta impozitul pe casă și pe mașină la fel de elegant și de rapid ca în anii trecuți, prin ghișeul.ro. Eu v-am mai zis de el, v-am mai zis cum trebuie să vă faceți cont și sper că ați ținut cont iar acum nu stați la cozi pe la impozite și taxe.

Totuși, dacă nu v-ați făcut cont, vă spun că anul acesta am văzut că se poate plăti impozitul și la Mall, cel puțin pentru sectorul 3 treaba asta este sigură (este adevărat că cei de la sectorul 3 sunt totuși cei mai avansați). Niște prieteni și-au plătit impozitul la Mall Vitan. Este acolo la etajul 1, pe culoarul care unește Mall-ul vechi cu aripa aia nouă un punct al ghișeului.ro unde se poate plăti chiar și cu cardul. Vă duceți la doamnele de acolo, le dați un CNP și ele o să vă poată spună suma exactă pe care o aveți de plată.

Eu totuși am plătit online, pentru că d’aia mi-am făcut cont.

imp-casa-si-mașină

Ah, am văzut un ghișeu asemănător cu cel din mall și in Auchan-ul din Vitan, cel care a luat locul Real-ului, se pare că puteți să plătiți și acolo. Oricum, dacă vreți să nu pierdeți prea mult timp vă sfătuiesc să alegeți una din cele doua metode. Ori online prin ghiseul.ro ori mergeți la un astfel de punct.

Nu vă duceți pe Lucrețiu Pătrașcanu pentru că acolo o să pierdeți o grămadă de timp…

Am găsit acum pe net că un astfel de punct ghiseul.ro se găsește și in Auchan-ul din Titan.

De asemenea, dacă nu aveți cont pe ghiseul.ro vă puteți solicita datele de conectare de la oricare din aceste puncte. Daca tot treceți pe lângă ele este bine să profitați de ocazie, cine știe cât mai sunt disponibile și apoi iar o să trebuiască să ajungeți la Lucrețiu Pătrășcanu pentru activarea contului. Profitați de ocazie cât mai puteți ;)

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
16 comentarii
  1. daniela nistor 11 Mar 2014 @ 13:09

    va rog sa ma dezabonati,sa nu -mi mai trimiteti mailuri.multumesc

    Raspunde
  2. criserb 11 Mar 2014 @ 13:16

    @daniela nistor – În mailul pe care îl primești ai un link de unde te poți dezabona în orice moment vrei. Nu funcționează, ai încercat?

    Raspunde
  3. Bogdan 11 Mar 2014 @ 17:34

    Eu imi platesc cam tot ce e de platit tel,cablu energia electrica,gazul dar si impozitele direct din aplicatia 24 Banking BCR instalata pe tel mobil,iar mai nou am renuntat si la tokenul fizic inlocuindu l cu apllicatia eToken BCR

    Raspunde
  4. criserb 11 Mar 2014 @ 18:06

    @Bogdan – Păi bănuiesc că poți plăti prin orice bancă, problema este cum afli cât ai de plătit?
    Și uite o chestie pe care o mai poți plăti prin ghiseul.ro, amenzile de circulație. Îți vin acolo, vezi cât ai de plată și le poți plăti.

    Raspunde
  5. 1qlee 11 Mar 2014 @ 19:07

    Problema la mine ar fi ca nu stiu cat am de platit. E adevarat ca imi vine o informare de la primarie prin posta, dar acolo e suma totala de plata. Doar ca eu am unele scutiri (prin asociatia de locatari) si ele nu sunt scazute de acolo. Deci coada ma omoara. SI din februarie ma tot chinuiesc. Astept sa treaca termenul limita sa platesc, asa cum o fi, cu tot cu penalizari

    Raspunde
  6. criserb 11 Mar 2014 @ 19:46

    @1qlee – Pe online îți spune exact cât ai de plată, cel puțin la mine așa este. Îmi spune, așa cum am zis, chiar și amenzile de circulație.

    Raspunde
  7. 1qlee 11 Mar 2014 @ 20:36

    Cred ca ma voi duce la primarie/finante locale, sa imi fac o cerere in acest sens, sa imi trimita un nume si user ca sa imi pot plati aceste impozite.
    Intr-adevar, daca as fi inregistrat, mi-as vedea si sumele de plata, si as plati ce doresc de acolo. Dar nu sunt inregistrat. SI va trebui sa stiu ce si cum am de plata
    . Dupa ce va trece nebunia asta cu platile, in primavara/vara, cand va fi mai liber pe acolo, ma voi ocupa si de aceasta problema. Oricum, multumesc de pont.

    Raspunde
  8. pan 11 Mar 2014 @ 22:04

    Si eu tot pe 24banking, fiind un modul dedicat pentru plata
    Impozitelor

    Raspunde
  9. criserb 12 Mar 2014 @ 11:03

    @1qlee – dar în ce sector stai? Ți-am zis, la 3 poți să mergi în mai multe locuri să-ți ceri userul și parola. La restul nu știu, este posibil să se poată și la restul, dar nu știu eu…

    @pan – te întreb și pe tine așa cum l-am întrebat și pe Bogdan mai sus, de unde știi care este suma pe care o ai de plată?

    Raspunde
  10. Cristina 10 Feb 2015 @ 15:40

    Cum pot sa aflu impozitul casei(casa este in sectorul 2)?

    Raspunde
  11. Teodor Constantinescu 13 Feb 2015 @ 10:04

    Salutări,
    Ai (aveți) idee dacă pot face un cont pe numele altei persoane (pentru a îi putea plăti impozitul)? Sau din contul meu, pot vedea cât au de plătit alte persoane? Presupun că nu, ar fi o problemă de confidențialitate, mă gândesc. Și atunci rămâne prima întrebare.
    Mulțumesc.

    Raspunde
  12. criserb 13 Feb 2015 @ 17:55

    @Teodor Constantinescu – Nu știu dacă poți să faci cont pe numele altei persoane, în teorie nu și nici nu, dar poți să plătești fără autentificare, vezi aici.

    Raspunde
  13. memet lucian 17 Apr 2015 @ 21:17

    va rog daca stiti cum fac sa vad cit am de plata la inpozit

    Raspunde
  14. Gena 3 Sep 2015 @ 15:00

    @criserb – Nu se poate plati fara autentificare, sectorul 3 a blocat platile de acest fel!

    Raspunde
  15. criserb 4 Sep 2015 @ 08:03

    @Gena – Când am scris eu se putea…

    Raspunde
  16. Bogdan73 18 Jan 2016 @ 15:43

    am incercat sa aflu cat am de plata pe ghiseul.ro si desi mi-am facut cont acum 5 luni acum nu mai merge. Am sunat la nr. de fix afisat pe site si dupa ce mi-a raspuns robotul s-a inchis dupa ce m-a lasat sa astept un min.(am incercat si de 2 ori…).Din pacate si aici se adevereste ca ce (parea sa fie) e bun In Romania are viata scurta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)