Sari la conținut

De acasa cu spor

119209886_3842c27ced_b Azi lucrez de acasa, ce bine e :) Cred ca ar putea sa fie o zi pe saptamana in care sa pot lucra de acasa, sa ma trezesc sa imi beau cafeaua si sa ma apuc de munca. Ce bine ar fi.

Imi aduc aminte ca la inceputurile mele in Bucuresti am lucrat de acasa un an de zile pentru un tip din Anglia. Era misto, ma puteam trezi la orice ora si porneam calculatorul, ma apucam de munca. Trebuia sa stau logat 8 ore pe zi, asta era singura conditie pe langa cea fireasca cea ca trebuia sa imi fac treaba :)

Dupa un an si ceva m-am plictisit, era al naibii de naspa sa stai in fiecare zi singur, sa nu mai schimbi si tu o vorba cu cineva, sa nu te certi cu Octavian :P

Nu as mai putea face asa ceva, e mult mai bine intr-un colectiv si in special intr-un colectiv asa ca al meu, dar totusi din cand in cand ar prinde bine o zi in care sa lucrez de acasa :)

Oare sunt companii care au o regula din asta, ca periodic sa te lase sa lucrezi de acasa?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Ovi 22 Sep 2009 @ 20:07

    Ai uitat sa zici cand iti tineam eu locul in cele 8 ore online prin TightVNC :P sau cum ii zice :)

    Raspunde
  2. octavian 22 Sep 2009 @ 20:21

    ti-a priit statul asta acasa, ai scris 7 posturi noi :D

    Raspunde
  3. Ghiocel07 22 Sep 2009 @ 21:33

    Ovi, cinste si multumire tie.

    Raspunde
  4. criserb 22 Sep 2009 @ 22:16

    Ovi nu am uitat man, cum sa uit, dar nu era vorba despre asta acum :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)