Sari la conținut

De cate ori tre’ sa-mi reactualizez datele la banca?

Azi am fost pana la banca sa depun si eu niste bani in cont iar la ghiseu, cand sa depun banii am avut o surpriza:

– Stiti, nu va pot depune banii pana nu completati formularele de reactualizare a datelor.

Am ramas masca, mi-am reactualizat datele cu doua-trei luni in urma, la aceeasi banca, aceeasi sucursala.

Ii explic cucoanei treaba asta si-mi spune ca nu-i adevarat, ca nu e posibil.

Acum doua-trei luni m-am dus la banca sa-mi mai iau un dispozitiv de online banking. Mai vroiam unul ca sa nu ma plimb cu cel care-l aveam peste tot. Ei, in acel moment m-au pus sa-mi reactualizez datele.

Le aparea in sistem ca am fost la banca sa ridic acel dispozitiv dar nu le aparea ca mi-am reactualizat datele…

Ce sa fac, dupa cateva discutii inutile mi-am reactualizat datele din nou. Acum ma intreb daca la urmatoarea mea prezenta la banca trebuie sa completez iar acele hartii ca m-am cam saturat… chiar trebuie sa-mi schimb banca? Sa gasesc altii mai seriosi?

Mai sus era vorba de Raiffeisen Bank!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Mihai Baboi 30 Aug 2010 @ 12:32

    Daca totusi te supara in continuare, sa stii ca eu lucrez cu ING de ceva timp si n-am avut nicio nemultumire. Relatiile cu clientii se fac mult mai bine decat la altii cu care am lucrat (BT si BRD).

    Raspunde
  2. sip 30 Aug 2010 @ 13:56

    Eu lucrez cu BCR-ul :d
    Dar intrebarea mea este dupa ce te-ai mai dus la banca daca tot ai token ?

    Raspunde
  3. criserb 30 Aug 2010 @ 14:29

    Ca sa depun niste bani, pe care ii aveam in buzunar :)

    Raspunde
  4. Un PROST 30 Aug 2010 @ 16:45

    Si la BRD e la fel. Mereu imi apare la bancomat cand scot bani ca trebuie sa ma duc la ei sa reactualizez datele.

    Raspunde
  5. all 30 Aug 2010 @ 17:52

    Nu numai la brd raiff mai sunt si alte banci depinde de fiecare sucursala si de fiecare popandau de la ghiseu. Eu mi-am actualizat datele si cand i-am dat formularul am rugat-o sa imi faca copie si sa imi puna viza bancii. Urmatoarea data i-am dat in freza cu formularul vizat evident nu fusese procesat ca doar il completasem de dragul completarii.

    Raspunde
  6. elaul 30 Aug 2010 @ 21:35

    Pentru cardul de salariu, am dus certificatul de casatorie la doua sucursale BRD acum un an..am actualizat datele cand au anuntat, iar saptamana trecuta cand mi-am ridicat noul card (deoarece imi expirase vechiul)..surpriza: tot pe numele de fata este emis:)..totusi apreciez ceva:in scrisoarea prin care ma informau respectuos ca mi s-a emis cardul, numele era corect:)

    Raspunde
  7. monis 30 Aug 2010 @ 23:09

    Si astia de la banca sunt mai rau decat aia de la RDS sau de la alt operator de servicii de telecomunicatii. Trebuie sa treci prin aceleasi proceduri pana sunt ei in stare sa isi actualizeze datele in bazele de date. Ce vor unii sa nu munceasca si sa primeasca bani… o zic din nou..traim in Romanica si asta explica tot.

    Raspunde
  8. Andrea S. 31 Aug 2010 @ 19:31

    La banca la care sint eu clienta…nu imi amintesc sa fi actualizat datele vreodata;)desi am vechime acolo…in schimb primesc mai nou foarte des mailuri in care cica tre sa-mi actulizez datele…culmea de la “banci” la care nu am fost niciodata clienta :o …cool nu?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)