Sari la conținut

Ce-mi doresc eu de la UniCredit Tiriac Bank

Screenshot_2013-12-05-10-53-08 Nu-mi doresc foarte multe, sunt multumit de serviciile lor, dar la capitolul online & mobile banking sunt putin cam in urma. Putin mai mult.

Mi-as dori ca atunci cand fac o tranzactie ea sa se reflecte imediat in situatia soldului meu si sa nu astept 2-3 sau 5 zile pana sa mi se modifice soldul.

Zici ca suntem cu 10 ani in urma. Eu fac o tranzactie si ea imi apare online dupa un timp destul de lung. In loc sa fie un sistem automat, acolo probabil este o tanti care sta si introduce fiecare tranzactie manual in sistem.

Fratilor, treziti-va, ajungeti si voi cu acest serviciu in zilele noastre.

Imi aduc aminte ca aveam cont la Raiffeisen (de acum vreo 5 ani) si tranzactiile imi apareau instant in cont. Apoi mai am cont la BCR, si acolo tranzactiile apar instant in online banking sau in mobile, la ING la fel. Ei sunt si mai avansati, la ei pot sa fac plati chiar fara sa am cardul la mine, cu ajutorul telefonului mobil. Ma rog, asta nu are legatura cu subiectul, dar spune cumva ca unele banci incearca sa avanseze cu tehnica si sa vina in sprijinul clientilor cu tot felul de chestii noi si utile, pe cand la Unicredit… mai incetuc asa.

In rest, sunt multumit, dar partea asta cu actualizarea foarte greoaie a soldului ma nemultumeste destul de mult.

Update: Se pare ca UniCredit Tiriac Bank imi citeste blogul, asa cum spune subiectul mailului de mai jos.

Sa stiti ca ma bucura asta, si nu neaparat pentru ca cei de la UniCredit imi citesc blogul, ci mai ales pentru faptul ca aspectul sesizat de mine este pe lista lor de prioritati, pentru anul ce urmeaza. Abia astept sa pot sa-mi verific si eu soldul asa cum ar fi normal sa fie.

In plus o bila alba pentru ei ca au raspuns unei solicitari aparute pe un blog oarecare, respect!

UniCredit Tiriac Bank iti citeste blogul

Buna Cristi,

Am vazut doleanta ta pe blog si ne-am gandit sa iti spunem ca ai dreptate si ca aceasta actualizare a sistemelor este o prioriatate pentru 2014 (serviciile de Online B@nking/Mobile B@nking se implementeaza la nivel de Grup).

Oricum, pe scurt – ne bucuram de feedback, fie el si negativ, si suntem aici pentru orice alte probleme/sugestii ai avea.

O zi frumoasa,

Cătălina Miciu,
Identity & Communication Department
UniCredit Tiriac Bank S.A,

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Alexandru Hurjui 10 Dec 2013 @ 09:47

    Eu zic sa incerci solutiile de internet banking de la BRD :D . Nu ai sa mai fii nemultumit de ce iti ofera Unicredit. Daca UniCredit este cu 10 ani in urma, BRD-ul este in epoca de piatra !

    Raspunde
  2. criserb 10 Dec 2013 @ 10:33

    @Alexandru Hurjui – Pai si daca este in epoca de piatra, de ce nu ii schimbi? :) Eu sunt multumit de Unicredit, o singura problema am, asta cu tranzactiile care imi apar greu in online/mobile banking.

    Raspunde
  3. Alexandru Hurjui 10 Dec 2013 @ 11:36

    @criserb – Salar :(

    Raspunde
  4. criserb 10 Dec 2013 @ 12:23

    @Alexandru Hurjui – eh, asta este o aberatie, sa nu crezi asa ceva. Angajatorul o sa-ti vireze banii in orice banca, este o ilegalitate daca nu o fac. Vezi aici.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)