Sari la conținut

De ce nu a castigat Vlad Grigorescu

Mie nu mi-a placut Vlad Grigorescu in prestatia lui la Romanii au talent. Si n-am nimic cu el, este ok, este bun, dar totusi mai are mult de lucru pana ajunge la nivelui lui Cristian Gog.

Stiu, este o magie, sunt trucuri acolo, dar atata timp cat aceste trucuri se vad la TV, nu cred ca merita sa castige, parerea mea.

I-am urmarit cu atentie toate aparitiile si am vazut de fiecare data cand a gresit. Am sperat ca in finala o sa fie mai bine, nu a fost…

vlad-grigorescu-greseala

Vedeti aici, la min 4:10, se vede destul de clar ca a gresit… si asta in conditiile in care camerele au incercat sa ascunda cat mai mult…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. martinica 11 May 2013 @ 02:50

    vedeti aici… unde? :-??

    Raspunde
  2. criserb 11 May 2013 @ 02:54

    @martinica – am pus acum linkul, sorry :(

    Raspunde
  3. un Prost 11 May 2013 @ 09:24

    Inca ceva. Aici aveti o parte din discursul lui inainte sa intrebe acel spectator: ” Aceasta seara poate fI una spEciala PentrU magia din Romania, E momentul! trebuIE PUR si simplu sa intElegeti ce inseamna magia!
    “IE” cat se Poate de simplU. REtineti, voturile voastre conteaza! ”

    Deci, s-a jucat putin cu mintea lui si l-a indemnat sa spuna IEPURE.

    Raspunde
  4. criserb 11 May 2013 @ 15:11

    @un Prost – nu este discursul lui Vlad, este ceea ce a zis Cristian Gog cu 5 ore inainte de emisiune, vezi aici.

    Raspunde
  5. Dan 11 May 2013 @ 15:27

    Eu de exemplu nu m-am gandit (si nu as fi spus) iepure, ci caine.
    Insa nu inteleg ce a fost atat de magic in toata faza cu iepurele.
    I s-a spus un animal, si peste 5 minute dupa ce si-a facut numarul, a construit din anumite obiecte o forma care sa dea umbra acelui animal.
    Putea sa arnajeze obiectele alea in orice fel astfel incat umbra sa se potriveasca cu orice animal ar fi ales spectatorul.

    Raspunde
  6. ionut_d 12 May 2013 @ 15:23

    Si cati inca au vazut asta. Si am mai vazut si la magicianul din Basarabia o multime de greseli. Slabut sezonul si cam cu rusine ca au bagat in fata cazuri sociale si ca il promovau din greu pe zisul Cotoi si trupa lui de dans cu nimic mai special fata de celelalte. Inteleg ca danseaza si pt Andra si ca este prieten cu Smiley, dar totusi, penibil si prea pe fata…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)