Sari la conținut

De ce parte este Badea?

Am tot vazut filmuletul asta pe net, m-am tot uitat la el si totusi eu nu m-am prins de ce parte este Badea asta. Poate ma lamuriti voi :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. corina 17 Sep 2013 @ 13:37

    Nici nu ai cum sa-ti dai seama dintr-un colaj facut la montaj, continand afirmatii total disparate, desprinse din context. O asemenea metoda nu este fair play.
    Ca sa poti decela pozitia cuiva, trebuie sa-i urmaresti declaratiile complete.

    Raspunde
  2. Mircea 17 Sep 2013 @ 15:36

    Mircea Badea e de partea leului ( sau ce unitate monetara foloseste Voiculescu la plata salariilor )

    Raspunde
  3. Gabi Miron 18 Sep 2013 @ 00:28

    Sa incepem astfel, Protest Anti-Basescu + Protest Gaze de Sist VS. Protest Rosia Montana. In primele 2 parti cea cu Base si Gazele de sist, Badea e de partea protestatarilor si ii felicita oarecum si chiar spune ca noi romanii ne dam tot ce avem de valoare. Iar apoi la protestele cu Rosia Montana e total impotriva si se contrazice singur cu ceea ce zice in primele 2 proteste, numindu-i pe protestatarii cu Rosia Montana, ecologisti de weekend.

    Din punctul meu de vedere, cred ca Badea este manipulat de a vorbi impotriva protestatarilor, stiti voi cum sunt advertoriale pentru bloggeri pot fi si pentru emisiuni TV :))

    Sincer imi pare rau, imi place de Badea cum vorbeste dar m-a cam dezamagit.

    Raspunde
  4. Crox 18 Sep 2013 @ 18:32

    Simplu, e de partea gresita a gardului de la Balaceanca.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)