Sari la conținut

De ieri toate abonamentele Orange au internet inclus, gratuit

orange

Bucureşti, 16 septembrie 2013. Începând de astăzi, toate abonamentele Orange includ trafic de date, aplicaţia Orange Antivirus pentru navigare pe internet în deplină siguranţă, servicii de stocare şi de protecţie a informaţiilor din telefon, precum şi servicii de divertisment. Serviciile şi aplicaţiile noi din oferta de toamnă, incluse în abonamente, sunt menite să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să le ofere experienţe complete de utilizare a noilor tehnologii, oriunde şi de pe ce orice tip de ecran.

Mai multe detalii gasiti aici.

Sa nu-mi spuneti ca nu este un motiv de bucurie?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Andreea 17 Sep 2013 @ 13:47

    Si acum toata lumea la orange! :D

    Raspunde
  2. Bucur 17 Sep 2013 @ 21:11

    competitorii nu vor sta cu mainile in san si vor veni cu o contra oferta…altfel vor mai pierde din clienti.

    Raspunde
  3. Ariel 17 Sep 2013 @ 22:10

    sunt pe orange de 10 ani, nu va asteptați la cine știe ce. Când e ceva mai nasol, nu dă orange-ul 2 bani pe tine, chiar dacă ai dreptate, le oferi argumente.

    Raspunde
  4. iulian 19 Sep 2013 @ 08:25

    Buhahaha… sa-mi scap berea din mana nu alta. Pai vodafone are asta din luna martie. S-a trezit si orange? Si asta cu gratuit?! Ma jur ca n-am mai ras asa bine de mult. Acum nu zic ca vodafone e un colt de rai, dar e ca si cum as spune eu ca am inventat un nou wordpress.

    Raspunde
  5. Mishu 20 Sep 2013 @ 16:51

    Abonamentele Orange deja incheiate, cele fara trafic internet inclus, nu beneficiaza de anuntul asta, doar cele noi. Sursa: 411 – relatii clienti.

    Raspunde
  6. Marian 24 Sep 2013 @ 11:01

    E si asta precum oferta de la cosmote, minute nelimitate dar nu prea:)) ?
    Depasesti 300 mb se scade traficul de nustiu cate ori?
    Doar intreb, nu m-ar mira deloc sa vad ca a asa e .
    Mi se pare ca a si facatu cineva un articol despre subiectul cosmote, uul mai detaliat cu ceva adevar despre orange nu ar supara pe nimeni,nu?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)