Sari la conținut

Designer vestimentar ma fac

Va spuneam aseara pe facebook:

Apoi am vazut ca sunt oameni care au aceeasi parere cu mine. Si atunci ma gandesc eu, de ce nu m-as face si eu designer vestimetar, daca totul este asa de simplu.

Uite, am facut si eu un tricou, rapid, in 5 minute. Am luat niste poze de pe net, le-am suprapus si a iesit ceea ce vedeti mai jos.

Ce ziceti, va place? :)

tricou

Si nu, nu vi-l vand cu 150 lei, e aproape moca. Primul link pe care l-am gasit pe google, unde va puteti printa tricouri are preturi decente. De la 20-25 lei va faceti tricoul asa cum vreti voi.

Acum mai in gluma mai in serios chiar am sa incerc sa-mi fac tricouri de unul singur, cat de greu poate sa fie… in plus, sunt unicat :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Leonardo Teleanu 15 Nov 2013 @ 21:12

    Nu e vb de print. E vb de unde vinde tricoul (cine il comercializeaza), din ce material e facut, etc… De exemplu, la majoritatea care fac produse personalizate (gen aia pe care i-ai mentionat tu), tricourile sunt de cele mai multe ori Fruit of the loom. Un brand care produce tricouri blank in serie pentru asa ceva, si sunt f. f. proaste. zici ca pui punga pe tine :). Da, 150 e un pret exagerat. Eu stiu pe cineva care cumpara material, croieste tricoul, un designer talentat lucreaza la diverse modele de grafica, le imprima, si le da cu 70 lei. Dar… e un produs de calitate. Cei 70 lei se merita… Plus ca… cum am zis si la inceput, conteaza si cine il comercializeaza… Vrei sa arat.. uite ma eu port de la andreea raicu, nike, d&g, etc… Ai prins tu ideea :)

    Raspunde
  2. Leonardo Teleanu 15 Nov 2013 @ 21:13

    unde vine*

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)