Sari la conținut

De bine despre ghiseul.ro si serviciul de impozite si taxe sector 3

V-am spus ca am avut ceva probleme cu o amenda pe care eu o platisem si mi-a venit o instiintare cum ca este neplatita.

Ei bine, m-am dus la impozite si taxe, sectorul 3, la sediul de pe Sfanta Vineri. Am ramas placut surprins de ceea ce am vazut acolo. S-a schimbat radical fata de ultima data cand le-am trecut pragul.

Acum se ia civilizat un bilet de ordine si nu mai exista cozi.

20131107_104124

Cand iti vine randul te duci la ghiseu. Frumos, elegant. Eu am stat maxim 3 minute pana mi-a venit randul.

20131107_100259

Bun, si acum sa va spun de problema mea.

Va spuneam ca am o amenda pe care eu o platisem online, pe ghiseul.ro in termen de 48 de ore de la primirea ei. Totusi amenda imi aparea neplatita, acum dupa mai bine de 9 luni.

Pana la urma doamna de acolo, draguta de altfel, s-a prins care era problema. Eu platisem asa cum v-am zis in 48 de ore, dar in sistem nu exista procesul verbal al amenzii, de aceea nu se inchidea situatia.

Amenda ajunge in sistem tarziu, 30 zile ea sta la politie, perioada in care omul poate sa o conteste, d’aia politia nu o trimite mai departe catre impozite si taxe. Apoi amenda mai ajunge intr-un loc (am uitat unde, ma scuzati, cand imi aduc aminte revin) loc in care poate sa stea pana la maxim 90 de zile. Astfel amenda ajunge la ghiseul.ro numai dupa 120 de zile de la emiterea ei.

Am vorbit cu cei de la ghiseul.ro, m-au sunat in urma ultimului meu post, si mi-au explicat cum sta treaba. Mi-au spus ca acum cauta o solutie pentru rezolvarea acestei probleme, cea cu amenzile care sunt platite in 48 de ore.

Este foarte posibil sa fie nevoie ca atunci cand vreti sa va platiti o astfel de amenda sa fiti nevoiti sa atasati si procesul verbal, ca sa se poata inchide si ei cumva.

Sa stiti ca eu am ramas cam masca cand m-au sunat. Nu ma asteptam ca o institutie a statului, sau ma rog, care colaboreaza cu statul sa dea doi bani pe ceea ce scriu eu pe blog. Se pare insa ca cei de la sectorul 3 chiar isi doresc sa faca lucrurile sa mearga bine, sa se intample asa cum este normal. Pana la urma este si in interesul lor sa platim online, sa dam dovada de civilizatie si sa nu ne mai punem la cozi ca pe vremea lui raposatul.

So… nota 10 pentru ghiseul.ro!

P.S. Daca inca nu aveti cont pe ghiseul.ro este cazul sa va faceti, o sa va usureze viata ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)