Sari la conținut

Despre Casa Ibacka numai de bine!

1266320_10151586739101339_1070007595_o

M-a sunat Cabral si mi-a zis "Mosule, scrii si tu ceva despre Casa Ibacka, d’astea, la ce ora incepe, pe ce post este, sa vina lumea sa vada ce ii fac otravitei?", ba nu, glumeam, m-a sunat Andreea si m-a pus sa ma uit la TV de la ora 23:30 pe Acasa TV sa vad eu cum il pune ea la punct pe Cabral, sa inteleg si eu (de parca nu stiam) ca intr-o casa femeia are dreptate. Ba nu, nu m-a sunat nimeni. Scriu doar asa, preventiv, sa nu cumva sa vina negrul la mine sa ma certe ca nu am scris, deh, e mare si rau si nu as vrea sa am conflicte cu el.

So, va sugerez sa deschideti televizorul chiar inainte de a va baga in pat, pe la orele 23:30 fix si sa-i urmariti pe simpaticii astia doi. Asa, apoi sa-mi spuneti cu cine tineti, ca pana la urma trebuie sa fiti si voi de o parte sau alta.

Eu v-as spune de ce parte sunt, dar mi-e ca iar ma suna Cabral :P O sa va las sa va dati seama, singurei, mai incolo ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Dan 9 Sep 2013 @ 17:19

    Jenant.Cred ca e cel mai potrivit cuvant care poate sa descrie situatia.Si personajele.Si faptul ca scrii despre.Si tot…jenant!

    Raspunde
  2. criserb 9 Sep 2013 @ 18:03

    @Dan – banuiesc ca ai si argumente, asa este frumos, nu?

    Raspunde
  3. Dan 9 Sep 2013 @ 19:21

    Daca imi ceri argumente, inseamna ca e prea complicat pentru tine…
    Cristi, te-ai OTV-izat, scrii din ce in ce mai simplu, ma rog, e alegerea ta.
    Si pe de alta parte nu cred ca ar interesa pe cineva normal la cap o emisiune despre viata ălora.Sau poate gresesc eu si ai ratat sa scrii despre reality show-ul Clejanilor doar pentru ca nu te cunosteai cu ei.Ma rog, poate e mai mainstream sa scrii despre Cabral, nu? ;)

    Raspunde
  4. criserb 9 Sep 2013 @ 21:45

    @Dan – tocmai pentru faptul ca ii stiu imi permit sa scriu despre ei. Imi permit sa bag mana in foc ca emisiunea o sa fie ok si nu o sa se compare cu niciun al show pe care l-ai vazut pana acum ;) Totusi, tu poti sa ai o parere preconceputa despre astfel de emisiuni si sa nu te uiti… daca crezi ca este asa cum zici, nu-i bai ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)