Sari la conținut

Sa nu ne bucuram prea repede

1244445_10152227188787178_560206579_oAm citit si eu stirea cu titlul Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces si totusi eu nu as fi asa de increzator. Am fost mintiti pana acum de atatea ori incat nu mai am incredere in nimic, si in nici un caz in minunata noastra clasa politica.

Si totusi, daca se decide ca investitia RMGC o sa fie anulata, pentru totdeauna, as fi curios de ce trebuie noi ca stat sa platim despagubiri. De ce trebuie eu ca cetatean sa platesc si de ce trebuie tu ca cititor sa faci acelasi lucru. Pentru ca pana la urma plata o sa fie facuta de fiecare dintre noi, de stat. Noi suntem statul, sa nu uitati asta. O sa se taie banii ce trebuie dati catre RMGC din banii nostri, din banii pentru sanatate, pentru invatamant, din banii pentru autostrazi, din banii pentru alte lucruri care sunt foarte importante pentru noi.

Ma intreb de ce? Daca cineva a semnat un contract cu RMGC, in numele statului, le-a promis alora marea si sarea, de ce sa nu plateasca ala care a semnat? Pe bune, ala a semnat pentru ca asa a crezut el ca este ok, sau pentru ca asa a fost "invatat" sa faca. Daca a semnat asa ceva, de ce sa platesc eu si nu el? Numa’ intreb.

Si totusi, eu zic sa fim cumpatati si sa nu ne bucuram ca Geoana, prea repede, sa asteptam decizia finala si apoi sa ne manifestam bucuria. Iar despre plata, eu nu as vrea sa platesc eu, pentru ca nu eu am semnat un contract aberant, l-a semnat unul care se presupune ca va raspunde pentru ceea ce a semnat…

[mai multe poze,

la fel de frumoase gasiti aici]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)