Sari la conținut

Primul pescuit pe anul asta

DSC_7086

Nu sunt un mare pescar, imi place insa sa merg la pescuit pentru atmosfera de acolo. Pentru gratar, pentru berea rece si pentru linistea ce te inconjoara.

Multumita lui Andrei am ajuns si eu la pescuit anul asta. Si a fost frumos. Linistea si natura au fost asa cum imi doream sa fie.

Am avut parte si de un loc frumos, un foisor ce apartinea complexului Laguna Verde. N-am mai prins o casuta cu ponton, asa cum ne doream, dar a fost foarte bine si la cort. Asta pentru cei care au dormit in cort, adica eu, restul au dormit fiecare pe unde au apucat, cu toate ca corturi aveam destule.

Cat despre peste… n-am prins. Dar stiti cum, n-am prins nimic, n-am avut decat vreo doua trasaturi peste noapte. Din punctul asta de vedere a fost cam naspa, dar asa-i viata la pescuit, nu este ca si cum te-ai duce la alimentara :)

Spre final, cand strangeam corturile Catalin a avut norocul sa prinda unul, dar asta a fost singurul. Frumusel, vreo 1.5kg, dar… asta a fost tot.

IMG-20130908-WA0000

O sa mai mergem, sper sa mai prind macar inca o tura pe anul asta.

Sunt curios voi unde mergeti la pescuit, care sunt locurile voastre preferate? Poate imi dati si mie ceva idei ;)

Pentru ca peste n-am prins, am facut cateva poze, le puteti vedea pe toate aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Andrei Bobeanu 8 Sep 2013 @ 18:09

    Fir intins data viitoare

    Raspunde
  2. criserb 8 Sep 2013 @ 22:46

    Sa fie, si “data viitoare” sa fie cat mai repede ;)

    Raspunde
  3. vali 9 Sep 2013 @ 10:43

    arata fain balta..prinzi nu prinzi ..mai conteaza ? :D daca te prinde virusul pescuitului pe blog cine va mai scrie ? :))))

    Raspunde
  4. Andreea 9 Sep 2013 @ 12:33

    Fir intins pentru data viitoare! :)

    Raspunde
  5. pescuit crap 15 Dec 2013 @ 01:00

    pe Balotesti, caci asta-i este denumirea initiala a baltii, daca nu pescuiesti plantat, ai sanse mici spre deloc sa-i dai de cap. oricum, din ce vad in poze ati avut vreme frumoasa, iar iesirea in sine face toti banii.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)