Sari la conținut

Diferenta dintre booking.com si "la receptie"

Este enorma as putea spune.

Am rezervat acum o camera la hotel in Bucuresti si am dat 38 euro in timp ce la receptie camera costa 68 euro. Tineti minte, cand vreti sa rezervati ceva intrati pe booking.com, camera o sa fie in orice caz mai ieftina ca la receptie chiar daca nu prindeti o reducere ;)

Postul nu este o reclama, este un sfat pentru voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Cosmin 3 Sep 2012 @ 23:06

    Si agentiile de turism au discount-uri din astea porcoase. Numai ca le baga in buzunar nu le da clientului. Cunosc pe cineva care lucreaza la o agentie de turism nationala si imi spunea ca da pretul uneori dupa cum e imbracat clientului sau cu ce masina vine :)

    Raspunde
  2. criserb 3 Sep 2012 @ 23:09

    @Cosmin – tocmai d’asta vreau sa le arat oamenilor ca se poate cumpara si pe net ;)

    Raspunde
  3. Iulian 3 Sep 2012 @ 23:21

    Corect. Poate nu sunt reduceri mari, dar si un 10% prinde bine, decat sa-l dau pe cazare mai degraba mananc cina din banii aia.

    Raspunde
  4. criserb 3 Sep 2012 @ 23:23

    @Iulian – da, am fost si la un alt hotel. Era 25 euro pe booking si ne-am dus la receptie, ne trebuia mai multe camere si na… am fost sa vedem cum arata. La receptie pretul era 38 euro. I-am zis reptionerei ca pe booking e mai ieftin si ne-a zis sa luam de acolo, ca e normal sa fie pe booking mai ieftin :) Oameni idioti, ce sa zic. Ei platesc comision daca eu iau de pe booking si in loc sa nu-l plateasca… au preferat sa-mi spuna sa iau de pe booking.

    Raspunde
  5. Bogdan 4 Sep 2012 @ 00:12

    Am prins si eu la o pensiune din Brasov tarif prin agentie la jumate fata de cel de la receptie…

    Raspunde
  6. criserb 4 Sep 2012 @ 00:44

    @Bogdan – in teorie agentiile ar trebui sa faca ceea ce face boobking, se pare ca tu ai fost un norocos :)

    Raspunde
  7. Stefanut 4 Sep 2012 @ 13:02

    Hmm, sa inteleg deci ca site urile ce prezinta localurile cu diferite oferte sunt mai mult decat bine venite,nu?

    Raspunde
  8. Mircea 4 Sep 2012 @ 13:18

    Doua greseli gramaticale in patru randuri ? Pfuu ! :))

    Raspunde
  9. tomkat 5 Sep 2012 @ 06:13

    te contrazic…..cand un monstru de site gen hotels,expedia,orbitz…etc……te are in vedere si mai ales te pune undeva cat ma aproape de capul listei nu prea comentezi…mai ales daca nu esti un lant sau nu apartii de unul hotelier,crede-ma!am lucrat aici in state in domeniu si nu vb balarii.

    Raspunde
  10. criserb 5 Sep 2012 @ 10:56

    @tomkat – sorry, da’ nu inteleg, cu ce ma contrazici?

    Raspunde
  11. Alex 5 Sep 2012 @ 11:58

    Nu ca bookingul ar fi rau, dar exista si altele care sa faca fix acelasi lucru ? Parca venere.com facea acelasi lucru, tripadvisor & friends sunt alta mancare de peste, doar de feedback (desi total recomandate atunci cand vrei sa mergi undeva).
    De fiecare data cand am fost cu booking a fost super ok (ma rog, unde nu am fost foarte multumit stiam de dinainte din review-uri ca e mai gri situatia, deci am fost in cunostinta de cauza). Deci si eu il recomand oricand. Ce m-a deranjat anul asta e ca am vazut ca au inceput sa-ti traga toti banii de pe card, acolo unde era oferta nerambursabila (anii trecuti stiu ca am fost in aceleasi conditii si am platit cu banii la hotel). Probabil nu neaparat tine de booking, ci mai mult de hoteluri, dar parca 4 din 4 e cam prea mult …
    Iar legat de idiotii de la agentiile de turism din rromania, m-am jurat ca daca mai merg la vreo agentie trebuie sa cunosc bine patronul firmei sau sa mi-l recomande direct cineva care-l cunoaste bine direct. Pentru ca e bataie de joc ceea ce fac jegurile de la agentii, vezi ce s-a intamplat de curand cu cativa cunoscuti …

    Raspunde
  12. Tomkat 5 Sep 2012 @ 19:28

    Criserb ai dreptate….sunt un bou cu cratima:)) ma contraziceam singur…asa e cand citesti si faci comentarii dupa o zi lungaaaaaaa….scuze

    Raspunde
  13. Ava 7 Sep 2012 @ 16:54

    @criserb, da in teorie agentiile ar trebui sa faca asta, dar nu au niciun interes pentru ca pot castiga mai mult daca nu o fac, iar cand o fac, o fac pe ultima suta de metri, acolo unde nu s-a vandut.

    Dar ce crezi? Niste romani au facut un site destept , ce are la baza un sistem care genereaza oferte cu pana la 70% mai ieftine:) N-am inteles eu exact cum (explicau ei intr-un articol http://www.tedoo.ro/romanii-de-la-hotel-peeps-inoveaza-tarife-cu-7-mai-ieftine-la-cazare )

    Cert e ca uneori am gasit oferte mai bune chiar decat la booking. Chiar zilele trecute am primit de la ei un newsletter cu Budapesta, vreo 11 euro/noapte. Si mai au o chestie faina, cu trenduri, care iti arata in ce perioada cresc si scad preturile in diverse orase http://www.hotelpeeps.ro/hotels/price-trends

    Asta asa, ca tot te intrebai de ce nu avem si noi un site ca booking:) Avem!

    Raspunde
  14. Cristian Pirvu 11 Sep 2012 @ 10:16

    Agentiile nu o fac pentru ca e un business diferit. Booking, Expedia de afara si Veltravel de la noi o fac pentru ca sunt un alt tip de business decat agentiile. Booking face “rezervare” si platesti la hotel. Cielalti fac cu plata online, inainte de plecare, si personal mi se pare mult mai ok. Dar e o chestie de optiune personala.

    Raspunde
  15. Edi 26 Nov 2014 @ 17:29

    Este vina hotelierilor ca nu stiu sa-si promoveze brandul propriu. Pot pune pe site acelasi tarif ca si pe booking si pot adauga in plus un “welcome drink” de exemplu si turistul va fi atras.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)