Sari la conținut

Din nou despre comunitari

Vedeti mai jos inca un motiv pentru care urasc cainii comunitari si as vrea sa nu-i mai vad pe strazi.

comunitar-pe-masina

Stiu, ati zis ca ei nu ataca oameni, decat p’aia rai, ca oamenii sunt de vina pentru comportamentul lor agresiv. Dar pentru distrugere, pentru zgarierea caroseriei tot oamenii sunt de vina?

Ce vina avea domnul de mai sus? Ca si-a cumparat masina?

P.S. Inca imi mentin parerea ca aceste animale trebuie eutanasiate!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Ciprian 31 Jul 2010 @ 19:05

    pai poate era alarma eco la masina ….off serb nimic nu stii

    Raspunde
  2. epep 31 Jul 2010 @ 19:55

    Sustin parerea ta!!!

    Raspunde
  3. Ghiocel07 31 Jul 2010 @ 22:02

    Mai ti minte cand Nubiruta noastra a fost “calcata” de caini?

    Raspunde
  4. sip 31 Jul 2010 @ 22:28

    @Ghiocel07 – Sa nu exageram !
    Eu cred ca pisicile au zgariat-o !

    Raspunde
  5. Gheorghe din Românika 1 Aug 2010 @ 20:01

    Câinii din București urmează să fie introduși în patrimoniul UNESCO. Rezervație naturală de prostie.

    Raspunde
  6. Bubul 2 Aug 2010 @ 09:58

    Va rog sa nu mai comentati la adresa cainilor comunitari pentru ca iar o sa apara cretina aia de la ultimul post legat de cainii comunitari si iar vorbeste gura fara ea… De data asta nu o sa ma mai pot abtine sa nu o injur.. Moarte cainilor comunitari :))) :d/

    Raspunde
  7. Moniq 2 Aug 2010 @ 16:19

    Sigur am sa-mi primesc injuraturile de rigoare dar asta nu ma impiedica sa nu comentez putin. Si eu am masina si mi-a fost zgariata de pisicile din parcare dar asta nu inseamna ca ar trebui sa le pandesc si sa le omor. Da, este vina omului pt tot ce are legatura cu animalele aflate pe strada si stiti de ce? Va spun eu, daca omul nu ar mai arunca la gunoi puii animalelor lor de companie, daca oamenii si-ar steriliza animalele, daca oamenii atunci cand isi iau un animal se gandesc de 10 ori inainte ar fi bine. Oamenii cred ca un animal traieste 3 ani si apoi gata moare. Cand se plictisesc, cand se imbolnavesc animalele este mult mai simplu sa le dam drumu’ pe strada decat sa le tratam sau eutanasiem. Daca nu ar mai fi interese polictice si spalari de bani in organizatiile non profit, daca am fi mai civilizati si daca nu ne-am mai comporta mai rau decat animalele ar fi bine si pt noi si pt ele. Am incercat sa deschid o asociatie non profit pt animalele parasite si gasite pe strada dar pt ca nu fac fac parte dintr-un partid si pt ca nu cunosc pe nimeni cu putere nu am putut sa fac asta. Toate usile mi s-au inchis in nas.

    Raspunde
  8. Johnny Urbanul 2 Aug 2010 @ 23:37

    Si eu m-am saturat de ei. Umbla in haite noaptea si’s violenti. Sa ii ia sa ii duca sa nu ii mai vad!

    Raspunde
  9. silviu 8 Aug 2010 @ 21:13

    in orice tara civilizata din vest cainii sunt adunati, tinuti in centre cateva zile, iar daca nu sunt ceruti de nimeni sunt eutanasiati adica omorati, doar in romania lucrurile normale nu se intampla niciodata, noi facem totul anapoda, e normal sa fim sfasiati ca in jungla seara de aceste animale, cei care sustin ideea cainilor pe strazi, ar trebui adunati si ei …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)