Sari la conținut
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. mircea 5 Apr 2011 @ 18:48

    a trecut de comisie, nu o sa treaca de cele doua camere stai linistit

    Raspunde
  2. Bubul 5 Apr 2011 @ 19:26

    Sper din tot sufletul sa se aprobe, altfel voi fi nevoit sa ii bat pe cei care vor mai hrani cainii vagabonzi! Ori ii ia acasa ori isi vad de treaba lor! Daca ii prind ca hranesc cainii le sparg fata!

    Raspunde
  3. simona 7 Apr 2011 @ 21:43

    As vrea sa vad un glont in capul multor scursori ale societatii, si nu ma refer la caini. ;-)

    Raspunde
  4. criserb 7 Apr 2011 @ 21:53

    Oare de ce iubitorii de animale au un limbaj violent, de ce sunt oare la fel ca animalele pe care le iubesc asa de mult?

    Argumente si solutii din pacate nu au :(

    Raspunde
  5. mircea 8 Apr 2011 @ 00:19

    grrrr. ….. misocaninule// ce vrei sa spui ca limbajul meu nu e corespunzator?/ argumentele mele nu stau in picioare?/ sti bine ca stau// app. ai vazut cam cat costa campania de eutanasiere?/ si cine sunt beneficiari?/ cred ca nu// iti spun eu in 10 cuvinte// otravurile cumparate la un pret de 10 ori mai mare decat piata// protanul 0,15 euro pe kg de caine eutanasiat ars// se delara cam 100 kg caine ars la 15 kg reali// fa un calcul la 800 mii in capitala, 4 milioane in restu tari, inmulteste cu 15 kg per caine// si daca nu te-ai uitat la asta, inchipuieti la caini, si oricat i-ai uri nu ai mai fi asa de radical//

    Raspunde
  6. simona 9 Apr 2011 @ 10:26

    Poate imi zici si mie unde ai vazut tu limbaj violent? Eu am pornit de la poza pe care ai pus-o tu la postul asta, cu pistolul in capul cainelui. Deci inseamna ca si tu ai un limbaj violent. ;-)
    Si sa stii ca animalele, in cazul de fata cainii, nu sunt violente din nascare, oamenii ii fac sa fie asa prin violenta lor.

    Raspunde
  7. Clau 16 Apr 2011 @ 09:55

    @mircea Si eu am un caine si il iubesc, dar cei de pe strada sunt prea multi, ori ii eutanasiem ori ii castram chimic, de undeva trebuie sa incepem, altii au facut-o de zeci de ani si noi inca ne “coim” pentru pret. Multe lucruri in tara asta ar trebui sa fie o necesitate nu un lux, cum ar fi un sistem de sanatata functional ca sa nu mori, dar chiar daca ai doctori ce faci daca te musca javrele si nu mai ajungi la un doctor? Anul acesta am fost atacat de trei ori mergand pe strata, de doua ori i-am luat cu spitu’ si o data unu m-a muscat de picior, l-am pocnit si i-am zdrobit capul din greseala (am picat cu genunchiul pe el, si nu sunt chiar usor, am 78 kg). Oh, si ceea ce ma ingrijoreaza este gradul lor de salbaticie, acum 3-4 ani doar latrau, acum sar pe tine sa te muste. x-(

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)