Sari la conținut

Discovery Channel a fost scos din RDS-RCS satelit

Decizia vine după ce şi Digi, operatorul de cablu din Ungaria deţinut de compania de telecomunicaţii românească RCS&RDS, a scos, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog şi digital televiziunea Discovery Channel, care face parte din portofoliul Discovery Networks.

[via]

Discovery-ChannelO veste trista. Discovery-ul era un program ce mai educa cat de cat omul care se uita la TV. Cand au scos antenele nu m-a deranjat, in momentul ala nu a pierdut nimeni mare lucru, dar atunci cand scoti un post de genul Discovery chiar ma deranjeaza. Si probabil pe multi altii.

Discovery este postul la care ma uit probabil cel mai mult, el si National Geographic. Fara ele nu stiu la ce o sa ma mai uit. Din fericire pentru mine, pentru moment pe cablu inca mai sunt, sa speram ca o sa ramana acolo.

Sunt curios totusi, cata lume o sa iasa in strada pentru c-au scos Discovery din grila? Mai multi ca atunci cand au scos antenele?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
31 comentarii
  1. ihear 23 Nov 2012 @ 17:13

    Da stii ca au pus alte programe in locul discovery nu? Ale lor, dar tot cu documentare, din ce am inteles destul de faine. Aminteste si de asta pls, ca e pacat sa dai informatia pe juma

    Raspunde
  2. Pitikut 23 Nov 2012 @ 17:20

    Probabil din cauza ca au ei canalele lor Digi Life si celelalte.

    Raspunde
  3. Razvan 23 Nov 2012 @ 17:27

    Niște unguri nesimțiți. Aseară mă uitam la TV, pe Discovery (fiind sigur că pe el), și urmează reclamă și văd History … Am rămas așa … Mă gândeam că au băgat ceva post nou și citesc azi că au scos Discovery.

    Raspunde
  4. criserb 23 Nov 2012 @ 17:35

    @ihear – Am dat link catre stirea completa. N-am truncat informatia, am preluat un paragraf asa cum este frumos. Banuiesc ca cititorii mei o sa citeasca acolo tot. In plus problema mea este ca au scos Discovery nu ca au bagat alte posturi asemanatoare….

    Raspunde
  5. Madko 23 Nov 2012 @ 19:26

    Eh, nu v-a iesii nimeni in strada. Oricum .. nu am inteels de ce au iesit pentru antene. Din pacate e o strategie de marketing, au scos din grila Discovery .. pentru a face loc propriilor canale. Nu are nici o legatura cu etnia sau orientarea politica. Chestia cu “unguri nesimtiti” Razvan .. nu-ti prea face cinste.

    Raspunde
  6. Vlad Online 23 Nov 2012 @ 19:37

    De ce suporti atat de usor schimbarea grilei de programe ? Nu ai un contract clar cu furnizorul tau de servicii prin cablu ?

    Raspunde
  7. just-me 23 Nov 2012 @ 22:12

    @Madko: si tie ti se pare normal asta ? sa scoata din grila alte canale concurente si sa le lase/sa le bage pe ale lor ? nu prea mi se pare asta a fi o strategie, cu atat mai putin strategie de marketing (cel putin nu una prea desteapta). Daca nu le era frica, tineau Discovery in grila si bagau si postul/posturile lor, Digi Life si celelalte. Dar in felul asta, nu se uita nici dracu pe canalele lor asa ca recurg la metode d-astea usor comuniste.

    Raspunde
  8. Ariel 23 Nov 2012 @ 22:12

    eu am cablu de la digi si beneficiez si de semnal digital. Cum TVul e capabil de asa ceva, si nu caut cu lumânarea încă o telecomandă, am zis că e ok. Pe digital nu reusesc sa prind decât Discovery simplu, pe analog aveam si Science + suita de canale.

    De când au introdus DigiLife & World, sincer Discovery a dispărut de la mine. Pe analog extrem de rar schimb, iar Discovery-ul simplu nu mă satisfăcea tot timpul. Totuși consider că va fi o pierdere dacă-l scot și de pe cablu. Ne-având alt furnizor în zonă (btw, BV) oricum n-am ce să fac.

    Raspunde
  9. Cip 23 Nov 2012 @ 22:46

    Daca scot Discovery ma mut la unii care il au. Digi Life si World sunt niste prostii.. TV-ul meu sta 50% din timp pe Discovery.. nu imi schimb obiceiul, schimb furnizorul

    Raspunde
  10. criserb 23 Nov 2012 @ 22:47

    @Ariel – asta este trist ca nu prea avem ce face. Nu putem sa ne mutam la UPC pentru simplu motiv ca la un moment dat si-au impartit pietele si nu s-au bagat unii peste altii. Acum sunt putine locuri in care exista si RDS si UPC.

    Daca peste tot era si UPC si RDS crede-ma ca nu isi permiteau asa ceva…

    Raspunde
  11. Ariel 23 Nov 2012 @ 23:14

    mai e solutia cu DolceTV si parabolica din aia pe bloc, dar e problema ca-i inestetic si o telecomanda in +

    Raspunde
  12. criserb 23 Nov 2012 @ 23:23

    @Cip – asta daca ai la cine. La mine in bloc nu pot sa ma mut, numai RDS am.

    @Ariel – telecomanda in plus? :) Ia uite aici.

    Raspunde
  13. Simina 24 Nov 2012 @ 11:16

    Ce aiurea! Singurele posturi TV la care ma uit sunt Discovery (printre care si Travel and Living, Science si World) si National Geographic. In rest e o mizerie mare la televizor si nu merita sa iti pierzi timpul sezand in fata lui.

    Raspunde
  14. Dorin 24 Nov 2012 @ 12:37

    Am vazut aseara ca a inceput nebunia cu Dicovery pe Facebook. Am cautat, am intr-o camera Digi pe HD, in alta varianta normala pe analog. De pe niciuna nu imi disparuse Discovery! Pe bune, a disparut la toata lumea si la mine nu, sau s-au inflamat aiurea fara sa se oboseasca sa dea drumul la teveu?!

    Raspunde
  15. Teodor Marin 24 Nov 2012 @ 14:57

    Mda, RDS mai bine se apuca de vandut seminte pe stadioane.

    Raspunde
  16. Ariel 24 Nov 2012 @ 18:49

    Da, Harmony e frumos. Am butonat o vreme un model high end si mi-am zis ca numai din asta high end o sa-mi iau :)

    Nu stiu unde am citit, cum ca Discovery are contract de exclusivitate pt HD cu un concurent al RDS-RCS (UPS?!) si e posibil ca si de aici sa li se traga.

    Raspunde
  17. octavian 24 Nov 2012 @ 21:37

    De ce sta lumea la rds? upc e super tare, pe bune.

    inteleg sa scoti posturi proste gen F&H, Mynele si altele, dar sa scoti posturi educative care mai au si audienta…

    Raspunde
  18. ianacosti 25 Nov 2012 @ 06:39

    Acum ma uit la Discovery. Pe digital. Unde a disparut?

    Bine, din partea mea sa dispara, ma uit doar pe Digi Life, Digi World si Digi 24.

    Raspunde
  19. octavian 25 Nov 2012 @ 09:31

    @ianacosti ce nu realizezi tu acum e ca peste 2-3 luni o sa vezi iar ce ai vazut azi, pentru ca nu o sa mai aiba ce programe sa bage, dar nu conteaza, ca poti sa vezi acelasi lucru si de 10 ori :)

    Raspunde
  20. ianacosti 25 Nov 2012 @ 11:21

    @octavian ai dreptate, deja se repeta de cateva ori documentarele.

    Raspunde
  21. Anonim 25 Nov 2012 @ 13:15

    RDS ce-a mai mare smecherie din Romania,cred ca daca scot Discovery/Animal Planet si inca cateva programe o sa-si faca rating la Digi Life,GIGI world etc.
    Prefer sa ma tai de la ei si sa ma abonez la UPC.

    Raspunde
  22. caporalu 25 Nov 2012 @ 23:36

    Jura tu ca numai la canalele alea 2 te uitai :)) Sunt satul de “intelectuali” din astia ca tine pana peste cap. Si era destul de grav ca au scos antenele ca sunt cam singurele care nu ii pupa pe jegosii de la ARD in cur. Dar stai, am uitat ca tu nu le ai cu politica ci doar pui intrebari idioate. Daca te intreb acum 3 titluri de la Discovery cauti repede in ghidul tv asa ca las-o jos si intoarce-te la taraf tv sa nu scapi videoclipul preferat :))

    Raspunde
  23. caporalu 25 Nov 2012 @ 23:37

    Uitasem. Stai flexat, nu ma astept sa publici comentariul anterior dar e suficient pentru mine ca il citesti ;)

    Raspunde
  24. criserb 26 Nov 2012 @ 12:13

    @caporalu – nu ma intereseaza niciun partid politic. Toti sunt hoti.

    Raspunde
  25. generalu 27 Nov 2012 @ 00:19

    @caporalu – se vede clar ca ai comportament mirceabadian (adica aia care nu gandesc ca tine sunt ori basisti, ori mai prosti decat tine). Cred ca nici nu te-ai uitat in ultimii 5 ani, la o emisiune cap-coada pe Discovery sau National Geographic pentru ca ori te-a plictisit ori nu ai inteles-o, pe cand emisiunile lui Mircea Badea nu le ratezi niciodata si le vezi pe net (in cazul in care ratezi live-urile de pe Antena3)

    @criserb – bine ca te-ai abtinut (eu n-am reusit)

    Raspunde
  26. criserb 27 Nov 2012 @ 01:14

    @generalu – in timp, inveti sa nu iti pui mintea cu fanii lui Badea :)

    Raspunde
  27. Adrian 27 Nov 2012 @ 12:50

    Baietii fac ce vor atat timp cat o fac in pravalia lor. Ideea este ca multi, printre care si eu, au semnat contracte pe un an. Mie imi expira contractul in Ianuarie si o sa fie capat de linie cu RDS. Eu sigur o sa ies in strada pentru a ajunge pana la sediul RDS sa-mi termin socotelile cu ei :)

    Am scris si eu de o alternativa, cam indrazneata de altfel, pentru toti cablistii din Romania: http://bit.ly/TbE9zz

    Raspunde
  28. vlad 29 Nov 2012 @ 22:22

    Mie imi merge pe analog, dar cu cablul bagat direct in tv ca nu folosesc recieverul de la ei.

    Raspunde
  29. criserb 29 Nov 2012 @ 22:28

    @vlad – in acest moment a fost scos numai de pe satelit, de pe antenele parabolice :)

    Raspunde
  30. Anamaria Ungureanu. 30 Nov 2012 @ 10:13

    Da, ai dreptate. Deranjeaza pe foarte multa lume eliminarea acestor posturi. Bine ca au lasat mizeriile alea de posturi cu si despre manelari.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)