Sari la conținut

Noi trebuie sa promovam Romania

DSC_1303-Edit

Intr-un fel sau altul, daca vrem ca tara noastra sa fie cunoscuta pentru frumusetile ei, pentru oamenii ei de valoare, ar trebui sa ne implicam mai mult si sa o promovam fiecare dintre noi.

Anul trecut am reusit sa schimbam felul in care google transmite informatia despre noi prin intermediul campaniei “Romanii sunt destepti“. Campania a fost una de succes asa ca revine si in acest an chiar inainte de Ziua Nationala a Romaniei, motiv pentru care m-am decis sa ma implic din nou si sa va rog si pe voi sa faceti acelasi lucru.

Ca sa mai imbunatatim imaginea pe care o avem in exterior, va propun sa scrieti fiecare cate un post despre un loc frumos din tara noastra sau despre oamenii care sunt mandria acestei tari si sa tag-uiti articolul cu “romaniansaresmart”.

De ce “romaniansaresmart”? Pentru ca siteul romaniisuntdestepti.ro este construit in asa fel incat sa preia articole voastre de bine despre tara,  tag-uite cu romaniansaresmart, generand un content pozitiv si frumos despre Romania.

De asemenea, atunci cand postezi lucruri/poze frumoase despre Romania, pe facebook sau twitter foloseste expresia “romanians are smart” in descrierea link-ului/pozei.

Eu m-am apucat deja sa etichetez articole mai vechi in care am laudat anumiti oameni sau locuri din Romania, pentru ca tara noastra are si locuri frumoase si oameni deosebiti care pot sa ne faca mandri.

Ce ziceti, ma ajutati? Ajutati sa schimbam putin felul in care tara este vazuta din exterior?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Robyxel 26 Nov 2012 @ 11:47

    Imi place foarte mult initiativa ta si coincide cu dorintele mele. In vara m-am apucat sa construiesc un blog de turism, momentan il am pe linkul http://www.obiz.ro/blog.
    Am inceput prin a descrie cu bune si cu rele experienta traita intr-o excursie superba in Bucovina, unde am intalnit locuri si oameni de exceptie.

    Raspunde
  2. skrintitu 26 Nov 2012 @ 23:49

    Desigur ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)