Sari la conținut

Doar 5 ani intarziere

Viteza medie a trenurilor de călători este de 45 de km/h. Întârzierea totală a CFR Călători anul trecut a fost estimată la peste cinci ani. Un director CFR SA: "Şi noi suntem supăraţi. Suntem conştienţi că situaţia e aşa cum e…, dar ăştia sunt banii".

[mai departe]

E fara cuvinte nu? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. un Prost 9 Feb 2011 @ 14:02

    Nu stiu de ce, dar mie mi se pare exagerata stirea.

    Raspunde
  2. Ade 9 Feb 2011 @ 15:40

    @un Prost iarna trecuta am plecat din gara de nord..am mers maxim 200 de m.. dupa care trenul s-a oprit ……1 ora jumatate. am facut in total 8 ore in loc de 4 (da, era iarna dar nu era vijelie, furtuna, snowpocalypse etc)
    si asta s-a intamplat pe ruta buc – cta, una dintre cele mai ‘frecventate’ :)

    Raspunde
  3. alin 9 Feb 2011 @ 18:15

    Pe vremurile nu de mult apuse cand ne mergea rau, nu aveam apa calda, nu ne puteam cumpara o dacie desi aveam bani, adica pe vremea lu’ Ceausescu, trenul mergea cu 100 de Km/h. Dar pentru ca dupa marea revolutie guvernele democratice au avut o mare durere in cur fata de populatie s-a ajuns aici: 45Km/h. Sa nu uitam totusi ca prin toate guvernele astea, ministrul transporturilor a fost de vreo 5 ori marele carmaci de nave si de popor Traian Basescu. Ne plangem? Nu avem voie. Asa votam de 20 de ani adica prost. Si in concluzie trebuie doar SA TRAIM BINEEEE !!!. Tare prosti mai suntem.

    Raspunde
  4. SIP 10 Feb 2011 @ 09:38

    @alin – Si tu pe cine ai vota ca sa ne vina si noua binele ????
    Lumineaza-ma !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)