Sari la conținut

Două cu iPhone 6

Cei care vor să-și cumpere iPhone-le 6 plus, ar trebui să ia în considerare filmulețul de mai jos. Se pare că telefonul nu rezistă foarte bine la îndoire și sunt deja destul de mulți oameni care se plâng de acest lucru.

Urmăriți materialul de mai jos pentru a înțelege despre ce este vorba. Totuși, dacă vă doriți un iPhone 6, eu vă sugerez să vă îndreptați către modelul simplu, acesta, nu cel cu plus în coadă.

Și încă o chestie, dacă până acum nu v-a plăcut Samsungul pentru că avea camera scoasă în exterior aveți grijă că acum iPhone-ul este la fel. Se pare că există totuși o soluție pentru a scăpa de aceasta, dar nu vă recomand să o încercați :P

Update: Am văzut ca omul la cererea publicului a încercat același lucru și cu un Note 3. Ia să vedem cum a mers treaba, s-a rupt sau nu s-a rupt? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. coolnewz 24 Sep 2014 @ 11:35

    nu am inteles daca mai functioneaza camera dupa polizor. Sau prinicpala chestie e sa fie neted? :))

    Raspunde
  2. criserb 24 Sep 2014 @ 11:42

    @coolnewz – cică principala chestie este să fie neted. Nu știu de ce îi deranjează protuberanța aia, pentru mine este ok așa, de când am telefon tot cu protuberanță este, deci m-am obișnuit. Alții însă se pare că nu…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)