Sari la conținut

Încă un clip care dovedește că iPhone-ul 6 Plus se rupe

După ce a apărut primul material în care se vorbea despre faptul că iPhone-ul 6 se rupe lume a început să facă tot felul de supoziții, cum că tipul a depus cine știe ce forță, cum că l-ar fi îndoit cu alte mijloace după care a realizat video-ul din mai multe cadre lipite.

Ei bine, pentru a demonstra că nu este așa omul a mai făcut o dată demonstrația în plină stradă cu o serie de oameni în jurul lui pentru a fi mai autentică filmarea. Ce-a ieșit vedeți mai jos.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Spanac 27 Sep 2014 @ 13:56

    tare as vrea sa vad pe unul ca incepe sa-l indoaie din mijlocul ecranului, nu din spate. nu stiu cum sunt altii, insa eu tin telefonul cu ecranul indreptat spre mine, chit ca-i in buzunarul din fata, ori in cel din spate (insa ideea cu telefonul in buzunarul din spate e proasta, se poate fura imediat).
    asa, hai sa vedem un iphone 6 sau 6+ in pantalonii strâmti ai unui hipster si ala sa faca teste asezandu-se. prima data sa aiba telefonul in buzunatul din fata, apoi in cel din spate. cu consider ca e un test corect, ca nimeni nu va incerca expre sa indoaie telefonul, ca nu-i nebun. e vorba de utilizarea zilnica aizi.
    nu-s fan apple, ba chiar mai rau, insa nu-i un tesc corect asta.

    Raspunde
  2. Ionut 27 Sep 2014 @ 15:38

    Ce ma intriga este de unde are asta bani sa ii arunce pe iPhone6 plus doar ca sa-l indoaie? :D

    Raspunde
  3. Dan 27 Sep 2014 @ 15:50

    Si vezi ca au sa mai faca teste d’astea, ca imbecili sunt multi pe fata pamantului.Apple merge inainte, cu toti oligofrenii privind spre produsele Apple cu jind.Ca-n proverbul ala care zicea ca daca nu se vorbeste de rau despre tine, inseamna ca nu existi :))

    Raspunde
  4. criserb 27 Sep 2014 @ 15:58

    @Ionut – are bani, numai din vizionările clipurilor respective face o grămadă de bani.

    @Dan – clar, o să meargă înainte, dar după ce o să-și rupă cât mai mulți telefonul în buzunar poate o să-și reconsidere părerea cu privire la acest model. Nu are rost totuși să criticăm un brand pentru un model mai puțin reușit.

    @Spanac – și eu îl țin la fel, în general, cu fața spre mine. Asta când îmi dau seama, în rest îl bag în buzunar așa cum îmi vine la mână.

    Raspunde
  5. toteusunt 30 Sep 2014 @ 22:05

    Bos , vezi ca s-au dat publicitatii datele oficiale cu telefoanele care se bulesc sub o presiune exercitata .
    Si SURPRIZA HTC M8 ONE e la egalitate cu Iphone 6.
    Dar asta nu conteaza ca pe nimeni nu intereseaza HTC ONE.

    Raspunde
  6. criserb 30 Sep 2014 @ 22:10

    @toteusunt – păi dacă tot faci o afirmație bănuiesc că poți să dai și un link, să vadă și cei interesați ;)

    Raspunde
  7. Mihaela Curea 2 Oct 2014 @ 13:27

    Sincer? Nu prea cred ca cei de la Apple nu au luat in considerare acest aspect atunci cand au decis din ce material sa fie facut. Mi se pare o gluma proasta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)