Sari la conținut

Ebay Romania

ebay-romania

Ieri la webit s-a anuntat ca ebay-ul vine in Romania si Bulgaria in urmatoarele 12-18 luni.

Good news indeed. We’ll see.. RT @evunzel: RT @todaysro: Newsflash: Ebay will open in Bulgaria and Romania “in the next 12-18 months” #webit

E o veste buna. Dupa ani de zile in care ebay-ul nu prea trimitea in Romania din cauza “prestigiului” pe care-l aveam in lume, s-au hotarat, in sfarsit,  sa vina si la noi. Eu ma bucur. In felul asta probabil o sa scapm de niste taxe. Sa vedem, deocamdata e doar o veste buna,  ceva oficial nu am gasit.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Ciprian 28 Oct 2010 @ 11:18

    serb nu cred ca o sa scapam de taxe, nici macar shippingu nu cred ca o sa fie mai mic, nu cred ca o sa se intample cine stie ce daca se deschide ebay in ro, chiar nu imi dau seama ce plusuri ar putea fi , oricum majoritatea sellerilor care au worldwide baga si la romanica , mai greu cu aia din state, dar trimit si ei, iar costurile de shipping nu tine de ebay cat tine de tot sistemu in sine. Realizezi ca ai nostrii nu or sa scada taxele, ba chiar o sa le mareasca ca deh, le starneste interesu, pana acum mai era pe sub mana :))

    Raspunde
  2. Paul 28 Oct 2010 @ 11:22

    O sa existe in fine o competitie serioasa pentru okazii.ro ;)

    Raspunde
  3. octavian 28 Oct 2010 @ 11:42

    este o veste buna asta!

    Raspunde
  4. Andy 28 Oct 2010 @ 14:04

    Nu-i o veste asa buna pentru okazii :)

    Raspunde
  5. mempistu' 28 Oct 2010 @ 15:03

    Sa vezi vanzari acum la consumabile auto pe ebay romania.Multe magazine de profil o sa fluiere a paguba.

    Raspunde
  6. Andrea S. 28 Oct 2010 @ 22:59

    taxele le vei avea oricum daca comanzi dinnafara…problema cu Romania a fost si va ramine numarul mare de excrocherii care se fac de catre” specialistii” de acolo…ieri au dat la noi o stire la radio…ca circula un mail in care un avocat din hamburg te someaza ca urmare a faptului ca ai descarcat muzica ilegal din net iti face o oferta sa platesti 100 de euro sa scapi sau iti deschide proces, iti fac perchezitie acasa ma rog – mailul contine trimiteri la legi cu paragrafe…etc…pentru cei care se simt cu musca pe caciula…ma rog mailurile nu costa nimic- cumpara o banca de date…trimite mailurile…si daca 500 pun cite 100 in contul ala…a facut scurt 50000…culmea a fost ca avocatul chiar exista si are ca specializare asta …dar nu este implicat- a sesizat la rindul lui …si azi au zis ca urmele duc in Romania…deci cinste noua!!

    Raspunde
  7. criserb 28 Oct 2010 @ 23:01

    Suntem buni Andrea, nu stiai? Pacat ca nu ne punem mintea la contributie in ceva constructiv ci numai in cacaturi. Si asa ne mai facem si “un nume” in lume :(

    Raspunde
  8. Cristi 20 Feb 2014 @ 10:00

    Ha! Acum okazii o sa fie comparat pe bune cu ebay. Ce discutii au fost pana acum legat de cele doua magazine online, dar sa vedem ce va fi de-acum incolo, daca ebay chiar vine in Romania.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)