Sari la conținut

eMAG suportă diferența de preț la măștile medicale

Am primit pe mail următorul comunicat de presă. L-am publicat integral și în același timp ridic pălăria în fața celor de la eMAG.

În ultimele zile, pe fondul discuțiilor referitoare la riscul crescut de infecție cu Covid-19 (Coronavirus) în rândul populației, stocurile de măști medicale la prețurile obișnuite s-au epuizat. În aceste condiții, am văzut cu toții o creștere foarte mare a prețurilor la aceste produse care erau vândute de selleri prin platforma marketplace și am identificat câteva soluții care să rezolve situația actuală, în beneficiul clienților.

Dată fiind amploarea fără precedent a cererii pentru astfel de produse am identificat stocuri în România și am cumpărat tot ce se putea găsi în țară, de la distribuitorii existenți. Astfel, am achiziționat măști și la prețul de 7 lei/bucata, însemnând 350 de lei setul de 50 de bucăți, și am decis să suportăm diferența de preț în toată această perioadă astfel încât clienții să le poată cumpăra la 3 lei bucata.

De asemenea am identificat stocuri și în alte țări precum Turcia, Macedonia și Ucraina, pe care le așteptăm în zilele următoare în depozitele eMAG.

Chiar dacă în magazinele online mari din Vestul Europei prețul pentru o mască a ajuns la 5 lei, iar în farmacii între 3-5 lei sau stocurile sunt epuizate, eMAG va subvenționa costul pe perioada crizei de măști medicale.

Cu toate astea vă spun că măștile nu vă ajută cu nimic în fața coronavirusului, dar măcar să nu aruncați cu banii aiurea către cei ce vor să se îmbogățească cu ele.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Dana 4 Mar 2020 @ 19:04

    O sa trecem cu bine si peste asta, doar sa fim preventivi dar nu panicati, o sa fie bine.

    Raspunde
  2. Marius 5 Mar 2020 @ 12:23

    Doamne, ce oameni, astia de la emag sunt cei mai disperati, nu inteleg de ce sa promoveze atat vanzarea unor masti care oricum nu au niciun efect de protectie asupra virusului, deci orice om intreg la minte ar trebui sa nu cumpere nicio masca si ar trebui sa se spele mai des pe maini si pe fata daca vor sa se protejeze impotriva unui virus care oricum e improbail sa existe la noi.

    Raspunde
  3. Perfect Beauty 25 May 2020 @ 12:37

    Daca s-ar putea, Emag ar mari preturile si pentru paine, sau sa le puna la reducere de 50% dar ele de fapt costa dublu fata de un magazin de colt :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)