Sari la conținut

Eminem De Romania

Radu de la miscareaurbana.com ne informeaza:

a1s FX, a urcat pe contul sau de YouTube, un freestyle numit “Eminem de Romania”. Piesa este un diss indreptat catre castigatorul concursului “Romanii au Talent”, Adrian Tutu. Va las sa ascultati mai jos versurile piesei si sa spuneti ce parere aveti.

Cu siguranta, Tutu a suparat muta lume cu locul 1 castigat la Romanii au Talent.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Iulian 10 May 2011 @ 17:54

    Cum să nu superi pe multă lume când tu vii cu mila la un concurs de talent?! Dacă vroia să câştige datorită cazului său social, Dansez pentru tine era concursul de abordat… Aici a greşit ProTV-ul, ce-i drept… că nu trebuia să le permită să îşi spună povestea… TALENTUL şi atât… (la fel şi ăla cu mingea, nu pot să înţeleg ce a căutat în finală !!!)

    Raspunde
  2. AdrianG 10 May 2011 @ 18:51

    @Iulian: ProTV urmeaza formatul strict al emisiunii, dictat de cei care detin drepturile asupra acesteia, in toate tarile unde se difuzeaza este la fel.

    Raspunde
  3. Valy 10 May 2011 @ 19:41

    Tarziu domnu, tarziu

    Raspunde
  4. criserb 10 May 2011 @ 20:32

    Man, eu nu ma grabesc cu astea, cumnatu’ e pasionat cu astea ;)

    Raspunde
  5. mircea 11 May 2011 @ 00:38

    nici macar tutu nu are vreo vina in asta// e doar o afacere// la 7-8 mil de euro, daca introduci o poveste lacrimogena in care mai faci vreo 300 de mii de ……… sa voteze in plus, mai scoti 500 de mii de euro// socoteala simpla, nici macar nu iti trebuie talent la asa ceva :)

    Raspunde
  6. SIP 11 May 2011 @ 08:57

    Nenorocitul asta o sa-mi plateasca mie pensia …
    Limbajul asta “colorat” nu mai are nevoie de cuvinte. Omul asta e “talentat” ! Eu cred ca era drogat cand a interpretat aceasta piesa “geniala” si daca nu e atunci e un mare retardat … nu se mai poate face nimic!
    Asta-i limbaj de pus pe net, IERTATI- MA !

    Raspunde
  7. maddy 11 May 2011 @ 12:26

    nu`mi vine sa cred cata lume a luat atat de personal faptul ca UN tip a castigat UN concurs de talente difuzat de UNA din zecile de televiziuni din romania.

    Raspunde
  8. Crox 12 May 2011 @ 11:50

    A castigat. Bravo lui, sa faca o fapta buna in fiecare zi din viata si atunci va fi chiar de laudat ca a castigat acest concurs de talent fara prea mult har. Dar diss-urile astea nu sunt de luat in seama fiind o infama eruptie a unor frustrari acumulate in timp. Nu cred ca baiatul asta merita “atentia” acestor marsav.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)