Sari la conținut

Eva

evaLa ora 6 s-a trezit Dana și telefonul îi arata că are un mesaj pe WhatsApp. Nu știu cum de s-a trezit, ceasul ei este pus să sune pe la 8 și ceva. Cert este că s-a trezit, a văzut că telefonul avea aprins un beculeț și s-a uitat la el. A citit mesajul care spunea “suntem la spital”.

Mi-a spus și în secunda doi am zis, așa somnoros cum eram, mergem? Și ne-am trezit, ne-am spălat repede și am plecat.

Am ajuns la spital unde prietenul George păzea o bancă alături de Cătălin. Ne-am alăturat și noi grupului deja format și deja eram patru care păzeam aceeași bancă.

Adriana era înăuntru, și ne ținea pe toți la curent cu ce se întâmplă. Am știut cât este dilatația în orice moment, am știut ce simte și cât de mult o doare. Nu era ca o așteptare d’aia supărătoare, pentru că știam chiar tot ce se întâmplă. Noroc cu WhatsApp-ul.

A fost dilatație de 3, apoi 4, apoi 5… apoi o epidurală și apoi durerea a dispărut.

La 9:40 a apărut Eva, o fetiță de 3.5 kg și 53 cm.

Naștere normală, fără cezariană, exact așa cum și-a dorit mămica.

Nu am putut să o vedem atunci, regulile sunt reguli, orele de vizită erau clare și se respectau.

Am plecat la muncă cu gândul că o să îi vedem și noi pe la 6. Așa a fost. La 6 am fost la ei. I-am văzut, i-am pupat și ne-am bucurat pentru ei.

Să fiți fericiți prieteni, o viață întreagă. Să vă iubiți și să faceți ca totul să fie așa cum vă doriți, iar noi, noi o să vă fim alături cât de mult o să putem.

Vreau totuși, înainte să termin, să îi mulțumesc doamnei doctor Alina Diaconu, o doctoriță cum mai rar vezi. O doctoriță care a urmărit sarcina din prima zi și care când ne-a dat vestea era așa de fericită de parcă a născut ea. Un om care își face meseria cu pasiune într-un spital de stat care arată foarte bine, spitalul Filantropia.

Îți mulțumesc doamnă, îți mulțumesc pentru tot, mai rar așa oameni ca tine, dă-mi voie să mă înclin în față ta.

So, am avut o zi bună. Ziua în care finii mei au adus pe lume o minunată fetiță, pe Eva.

P.S. Fără poze. Chiar dacă am, sunt de părere că aceste poze sunt intime, nu sunt de pus pe net. Și chiar dacă poate vor apărea, este decizia părinților când și cum. 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Georgi 16 Sep 2014 @ 07:28

    Multa sanatate Evei ii doresc,un drum luminat sa aiba in viata, sa fie iubita,sa fie ocrotita,sa fie fericita.Sa iubeasca ,sa o ocroteasca si sa faca pe altii fericiti la randul ei.
    Bun venit pe lume, draga Eva!

    Raspunde
  2. Daniel 16 Sep 2014 @ 07:33

    Cam la ora 7 cand te citesc eu, inca dorm. Asa ca daca nu vedeam poza cu bebe, ma speriam si mai rau si ma imbracam si eu. Sa merg. :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)