Sari la conținut

Carrefour Vitantis la un pas de faliment?

banda_carrefour

Astazi am ajuns pe la Careefour Vitantis, ala de langa targul Autovit. Cand am intrat in parcare am avut impresia ca este inchis, ca nu mai este nimeni pe acolo. Mi-am zis ca este imposibil ca stiam ca astea inchid numai la ora 22.

M-am apropiat si am vazut ca era deschis. Mai erau cateva masini in parcarea imensa, vreo 15 – 20.

Am intrat si in drumul meu spre supermarket am trecut pe langa tot felul de magaine. Unele dintre ele inchise, alte deschise, dar fara vreun client. Sa nu ma intelegeti ca am ajuns acolo la o ora speciala, era chiar ora 19, ora la care oamenii care mai scapa de la munca se mai duc la cumparaturi. La Vitanits insa… gol. Dar atat de gol ca nu-ti dadeai seama daca visezi sau nu.

Intrati in Carrefour am vazut ca erau acolo o gramada de reduceri, chiar scria mare intr-o anumita zona, Carrefour outlet“. Preturi scazute destul de mult. M-am uitat la fierul asta de calcat, era la promotie, 110 lei. Ma tot uitam la el ca stiu ca Dana se tot plange de al nostru. Nu stiu ce are, dar zice ca se scurge apa din el… probabil este spart :)

Apoi acest Tassimo, era 200 lei. La asta ma uitam pentru ca am avut multa vreme branding pe blog cu el, si cam stiam cat costa.

In rest… o multime de alte produse la reducere, probabil cele mai mici preturi pe care le-am vazut si totusi… supermarketul gol.

Adevarul este ca prea plin nu a fost niciodata, dar… acum chiar am impresia ca se inchide. Chiar nu are cum sa fie profitabil la ce trafic “intens” este pe acolo.

Deci, daca vreti sa va cumparati lucruri la preturi reduse, treceti pe acolo, o sa fiti uimiti cate gasiti.

Chiar asa, exista vreun zvon ca se inchide, nu de alta, dar un viitor prea indelungant nu-i vad…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. ionut_d 5 Nov 2013 @ 08:17

    Si ti-a placut sistemul de la case unde stai pana iti vine acru? Si acum un an si sambata trecuta cand am fost eu erau niste omuleti care te tot intrebau la iesire daca ti se pare ok sistemul.

    Raspunde
  2. Coffee 5 Nov 2013 @ 09:07

    Zonele populate sunt deja acoperite. In Vitan mai sunt hypermarketuri, la Sun Plazza e Cora, sa nu mai spun de Mega Image la tot pasul. Complexul acela e slabut, nu cobcyreaza un mall.

    Raspunde
  3. criserb 5 Nov 2013 @ 11:23

    @ionut_d – nu inteleg despre ce sistem este vorba? Ala cu randul unic, daca la ala te referi ala imi place… este mai rapid asa

    Raspunde
  4. Dan 5 Nov 2013 @ 16:57

    Eu nu inteleg de ce simti nevoia sa bagi mai in toate articolele linkuri de profitshare catre emag….

    Inteleg asta si sunt de acord la un review, ceva, insa asa mi se pare de prost gust. Opinia personala.

    Raspunde
  5. mariana 7 Nov 2013 @ 12:28

    Acum apx 2 ani am cumparat, tot la promotie, fier de calcat Tefal, 2400W cu 150 ron…No offense!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)