Sari la conținut

Facebook permite modificarea statusurilor

Pana acum lucrul acesta nu era posibil, acum insa se pare ca se poate, ceea ce eu cred ca este destul de aiurea. De exemplu pot sa scriu ca "Sunt impotriva proiectului Rosiei Montane" sa primesc sute de like-uri iar apoi sa schimb statusul in "Sunt pentru proiectul Rosia Montana".

Destul de aiurea as spune.

modificare-status

Daca era permisa modificare statusului intr-un interval de timp clar, de 5 minute sa zicem, era mai ok, dar asa… o sa ne trezim ca am dat like la chestii pe care nu le acceptam :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Mihai Baboi 27 Sep 2013 @ 15:40

    Uite aici la ce s-a gandit Ovi cand a vazut asta pe Google Plus. http://sirb.net/2011/interneti/trolling-pe-google/

    P.S. Nu stiu daca se mai poate sau au scot optiunea :D

    Raspunde
  2. Madalina S. 27 Sep 2013 @ 15:46

    Intr-adevar, exista posibilitatea sa ne trezmim ca am dat like la ceva cu care nu suntem de acord, insa ca si in cazul comentarilor, apare in dreptul orei la care a fost publicat si butonul “Edited”, iar de acolo nu poate fi sters mesajul original. Deci cei care vor face modificari majore, ca in exemplu, vor avea imaginea foarte sifonata dupa.

    Raspunde
  3. Gabi Miron 27 Sep 2013 @ 15:51

    In sfarsit o veste buna :D

    Raspunde
  4. criserb 27 Sep 2013 @ 16:25

    @Mihai Baboi – asta se poate acum si pe facebook… de aia zic ca este aiurea.

    Cat despre faptul ca se vede ca a este editat… asa este, dar cati din noi dam clicl pe “edit”ul unui comentariu, sa vedem ce-a corectat omul.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)