Sari la conținut

Facem schimb de jucarii?

divertaIncepanad cu weekendul ce urmeaza Diverta va propune o chestie foarte interesanta, din care castigati si voi si in special castiga copiii care nu au posibilitatea de a-si cumpara jucari.

Cum castigati voi?

Pai simplu, pentru fiecare jucarie pe care o aveti acasa si nu o mai folositi Diverta va ofera un disount de 15% la cumpararea unei jucarii noi. De ce sa tineti acasa o jucarie care pentru voi nu mai inseamna mare lucru cand pentru copiii nevoiasi ea poate insemna foarte mult?

Cum castiga ei?

Toate jucariile pe care le duceti la Diverta vor se vor impartii gradinitelor si centrelor de copii prin SOS Satele copiilor.

E un gest umanitar din care aveti si voi de castigat. O actiune ce mie-mi surade foarte mult. Am mai participat la astfel de actiuni si nici nu puteti sa va imaginati bucuria ce se citeste pe chipul unui copil cand primeste o jucarie.

Va rog sa ma ajutati in promovarea acestei actiuni, pe twitter, pe faceebok, pe blogurile voastre sau oricum stiti voi mai bine pentru a putea sa facem niste copii fericiti.

Am pentru voi 3 premii (jucarii alese de mine de la Diverta) pe care le voi imparti celor ce ma ajuta mai mult sa promovez aceasta campanie.

So, va bagati?

P.S. Sa bagati un link catre acest post oriunde scrieti despre aceasta campanie, ca sa va pot urmari si da premiul. Multumesc!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. adrian 11 Feb 2011 @ 11:07

    la ce preturi au astia la jucarii la diverta 15% e nimic fata de adaosul de 60% care il practica, fata de alte magazine cu aceleasi produse

    Raspunde
  2. Amzis 11 Feb 2011 @ 12:30

    O sa te ajut, dar cand voi avea putea intra de pe laptop. Momentan sunt plecat si stau de pe telefon :d

    Raspunde
  3. octavian 21 Feb 2011 @ 12:58

    o campanie de salutat!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)