Sari la conținut

Fujitsu a scos primul monitor in totalitate wireless

image7La CeBIT 2011 de la Hanovra, Fujitsu a prezentat un monitor fara nici un fir. Cu totii stiti ca un monitor are 2 fire, unul de alimentare si unul prin care este legat la PC. Eh, oamenii de la Fujitsu au reusit sa faca atat alimentarea cat si cablul video sa dispara, astfel monitorul fiind total independent.

Pretul unui astfel de monitor inca nu a fost anuntat dar, probabil o sa fie unul destul de mare, avand in vedere tehnologia inglobata in el.

Oricum e foarte interesanta treaba asta, sunt convins ca multi dintre noi am dori sa scapam de firele din jurul nostru dar in acelasi timp sa nu renuntam la device-uri.

Poate ca nu stiu eu, dar pana acum n-am mai auzit de nici un device care sa se alimenteze wireless, so probabil acest eveniment este inceputul unei noi ere tehnologice. In viitor o fi posibil sa avem in casa becuri care sa nu fie alimentate la curent, decat wireless :)

Mai jos aveti un mic filmulet cu noul monitor.

[sursa]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Crox 3 Mar 2011 @ 13:22

    Sursa de curent: acumulatori care se incarca prin inductie, ca aia pentru magic mouse de la Apple. (zice si herr din filmulet ca are placa de inductie sub birou)
    Sursa semnal: nu cred ca e niciun mister acolo, sunt pe piata de ani buni.
    Nu e o inovatie, e doar o noua aplicare a unor inovatii.

    Intrebarea mea e: Oare merge si pe plita cu inductie? :D

    Raspunde
  2. A.Dragos 3 Mar 2011 @ 13:51

    Foarte foarte tare! La iMac nu e tot monitor wireless?

    Raspunde
  3. criserb 3 Mar 2011 @ 14:20

    Nu stiu Dragos ca Mac nu am :) dar nu cred. La cine am vazut avea cablu :)

    Raspunde
  4. Amzis 4 Mar 2011 @ 00:50

    @A.Dragos cum adica monitor wireless ? imac-ul are un cablu de alimentare,cablu de la tastatura si cel de la mouse :) nu inteleg ce vrei sa spui

    Raspunde
  5. vasile 4 Mar 2011 @ 12:03

    In cateva ore plec spre CeBit… luni va pot da detalii despre TV-ul asta, eventual si poze.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)