Sari la conținut

Fundul tau cate straturi cere?

zewa De o vreme supermarketul din fata blocului meu si-a gasit un alt stapan, a devenit parte a lantului de magazine MegaImage si vreau sa zic ca am o multime de nemultumiri. Era mult mai bine inainte, cand era un no-name cand era deschis non-stop si cand gaseam tot ceea ce aveam nevoie.

Acum in schimb nu mai au o multime de lucruri si sunt foarte dezorganizati, produsele sunt aranjate parca fara nici o logica, dar ma rog, cu asta ma pot obisnui, cu lipsa unor produse nu.

De exemplu nu gasesc Kent Nanotek rosu pentru ca ei nu au contract sa aduca. I-am intrebat in fiecare zi daca au in speranta ca se vor sesiza si or incerca sa-si satisfaca clientii dar… nimic.

Ieri am avut o alta mare problema.

Am vrut sa-mi iau hartie igienica, hartia pe care o folosesc de multa vreme, Zewa cu 3 straturi. Pe langa faptul ca nu am gasit asa ceva, nu am gasit nici un fel de alta hartie igienica de la Zewa. Bun, mi-am zis ca-s fitos si am zis sa incerc altceva dar astia (a se citi MegaImage) nu au nici un fel de hartie igienica mai de Doamne ajuta. Au tot felul de gunoie rusesti, bulgaresti sau mai stiu eu ce alte tari care folosesc alfabetul chirilic. Am vrut sa renunt si la principiul de a cauta sa cumpar hartie “de marca” dar sa renunt la cele 3 straturi nu pot. Hartia trebuie sa fie moale si catifelata, asa cum am grija cu ce ma sterg la nas, asa am grija si cu ce ma sterg altundeva ca doar na, e tot al meu.

Si hai sa va zic de ce folosesc hartie cu 3 straturi. In primul rand avand 3 straturi tine mai mult pentru ca nu trebuie sa o indoi de nush cate ori. In al doilea rand e mai rezistenta si in al treilea rand pentru ca pot.

Nu vreau sa mai intru in detalii dar cand ma duc in locul in care chiar si imparatul merge neinsotit vreau sa ma simt bine.

PS: Bineinteles cele de mai sus sunt valabile acasa, nu la munca, unde nu poti sa ceri asa ceva. Am mentionat asta deoarece chiar am un coleg care se plange de asa ceva…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. sip 17 Sep 2009 @ 13:30

    M-ai uimit cu abordarea din postul asta.:o
    Chiar te-a parasit inspiratia ?

    Raspunde
  2. octavian 17 Sep 2009 @ 14:23

    Eu folosesc o hartie igienica mai buna decat Zewa, nu vreau sa ii dau numele ca sa nu se epuizeze stocul dar va dau cateva indicii: este roz, 1 sg strat, face toti banii :D

    Raspunde
  3. raca 17 Sep 2009 @ 19:15

    Octavian, este vorba de revista Cancan? :D

    Raspunde
  4. simona 18 Sep 2009 @ 14:04

    Ah pai e clar ca hartia igienica cu 3 straturi e cea mai buna si cea mai rezistenta. Si noi tot de-aia folosim da sa stii ca sunt si alte marci care fac cu 3 straturi si care sunt foarte bune, si rezistente si catifelate.Chiar nu tin neaparat sa fie de marca atata timp cat e de calitate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)