Sari la conținut

În Mega, prin handsfree, nu povestești de ciclul tău

shutterstock_247091179

Azi am avut parte de un moment pe care nici nu știu cum să-l cataloghez… oricum de foarte prost gust.

Îmi făceam cumpărăturile ca de obicei prin Mega și îmi sare în ochi o duduie care vorbea tare. În prima fază am crezut că vorbește cu o persoană care era pe lângă ea, apoi mi-am dat seama că vorbește la telefon. Dar în loc să vorbească normal la telefon folosea handsfree-ul, că deh, e mai cool.

În primul rând mi se pare de super căcat să vorbești tare într-un loc public, la naiba, pe nimeni nu interesează ce vorbești tu, ba chiar deranjezi.

Mă rog, trec peste asta, sunt unii prea ignoranți să bage asta asta la cap, ei sunt miezul și în jurul lor se învârte pământul.

Dar cum să te lauzi într-un supermarket că nu ți-a stat bine tamponul și ai pătat bancheta de piele albă a “fraierului ce a vrut să scoată la un suc”. Cum frate, cum?

Cum să povestești chestia asta în detaliu într-un loc în care toată lumea se uită la tine, mai ales când aude ce poți tu debita?

Ok, ți-a fost jenă de ce s-a întâmplat, știu asta, știe întreg supermarketul, dar chiar trebuia să ne spui așa ceva? Pe bune?

Eh… mor când văd astfel de oameni. Nu mă interesează ceea ce vorbesc, dar când unul vorbește tare lângă tine, nu ai cum să nu auzi.

Poză girl with handsfree via shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Denisa 10 Feb 2015 @ 00:04

    Morala: Numai cumpăraţ maşini cu banchete albe de piele!

    Raspunde
  2. criserb 10 Feb 2015 @ 06:35

    @Denisa – sau nu mai scoateți toate maimuțele la plimbare :)

    Raspunde
  3. Marco 10 Feb 2015 @ 08:32

    Inmatriculaţi maimuţa ca să ştim pe cine tragem la raspundere :)

    Raspunde
  4. Gigi 10 Feb 2015 @ 09:55

    Incredibil! Orice comentariu ar fi de prisos!

    Raspunde
  5. genarul 10 Feb 2015 @ 10:26

    @Denisa – Denisa draga, ideea asta a ta, si anume (citez) “Numai cumpăraţ maşini cu banchete albe de piele!” ar trebui CORECTATA POTRIVIT GRAMATICII LIMBII ROMANE. Ca sa nu te tin mult: “numai” => “nu mai”, “cumpăraţ” => mai pune un “i” ca sa arate cam asa: “cumpăraţi”. In rest… tu te poti plimba si pe jos ;) Spor la toate ;)

    Raspunde
  6. Dragos 10 Feb 2015 @ 12:15
    Raspunde
  7. adizzy 10 Feb 2015 @ 18:11

    hahah good one @Dragos ;)

    Raspunde
  8. Spanac 10 Feb 2015 @ 20:29

    ii smulti castile din ureche si-i zici sa taca dracului din gura. eu asta am facut. nu-i prima idioata de acest gen de care aud

    Raspunde
  9. Spanac 10 Feb 2015 @ 20:30

    smulgi*

    Raspunde
  10. Georgi 11 Feb 2015 @ 06:02

    Ehe..asta nu e nimic :)
    Mai sunt reclamele alea de kko de la tv cu vata pe absorbant (PENIBILLL) sau cu tipa aia roscata care descrie ce frumos ii pute ei “miezul” de la candida (scarbosss).
    Este jenant pentru noi,femeile in primul rand,mai ales daca se uita si barbatii sau copiii la tv.Adica, bine,astia mari,cu totii stim despre chestiile astea (ca doar imi trimit omul sa imi ia tampoane si toate cele,ocazional),dar nu e ok sa te apuci sa descrii verzi si uscate ca sa promovezi un produs.Mai ales ca te mai intreaba un copil mic,ce inseamna aia :)).Un barbat nu prea are nevoie sa stie chestii atat de “in detaliu”,mai ales daca ,poate mananca in timp ce sta la tv si o vede pe mamazela aia descriind ce frumos e cand ai candida.Dar unii producatori de reclame sunt batuti in cap.
    Sa nu uit pe mimozele de la radio cu reclama de la forfemina,cum se vaita ele ca le-a scazut libidoul.
    Cat despre tipa aia..eu as fi bagat-o in reclama de la Always cu angajata lunii :)) chiar avea nevoie de vata peste absorbant aahahahhahaahah :))))) Oricum,daca eram in locul tau,cum zicea cineva mai sus,ii scoteam o casca din ureche si ii spuneam sa foloseasca un absorbant :))).Dar tare,sa auda toata lumea.Poate asa ii venea mintea la cap.Mai ales daca i-o spunea un barbat.

    Raspunde
  11. Victor Dulu 11 Feb 2015 @ 08:16

    Sigur erai la Mega din Bucuresti? :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)