Sari la conținut

Gasit Rottweiler

Rottweiler-pictureAlex a gasit un Rottweiler in zona Pipera – Voluntari (str. Erou Iancu Nicolae). Este mascul, destept, raspunde la comenzi si are o problema la ochiul stang. Cainele este de talie mare, are coada taiata si pare ai fi un rottweiler pur.

Scriu si eu acest post spre a-l ajuta atat pe Alex caruia ii e greu sa-l tina (mai are un bichon micut) cat si pe stapanul cainelui care probabil ca acum il cauta.

Detalii despre caine puteti obtine la 0743 453 354 sau pe yahoo messenger (ID kokoloi).

P.S. Incercati si voi sa dati mai depate, sa gasim proprietarul cainelui si sa-l scapam pe Alex de o grija (destul de mare) :P

Poza nu este a cainelui, lui Alex i-a fost frica sa-i faca una acuma noaptea. Eu il inteleg.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. amzis 5 Jun 2010 @ 00:25

    dorinta mea este sa-i gasesc stapanul dar in caz ca nu o sa avem noroc,vreau sa-l donez(nu am nevoie de bani ) unor oameni,iubitori de animale care stau la curte si ar avea nevoie de un caine.

    Raspunde
  2. amzis 6 Jun 2010 @ 00:10

    maine cred ca il duc la padure la baneasa,daca e vremea frumoasa. vin multi ”grataragii” si poate i se face cuiva mila de el

    Raspunde
  3. octavian 6 Jun 2010 @ 23:45

    Cred ca cel mai ok este sa pui afis in zona in care l-ai gasit!

    Raspunde
  4. andreea 7 Jun 2010 @ 18:10

    Dap !! eu am crescut cu acest caine si inca il mai am!!! :d :d :d o-+ o-> (FATA)@};- @};- @};- @};- @};- @};- =:) =:) =:) =:) =:) =:) =:) =:) =:) =:) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

    Raspunde
  5. andreea 7 Jun 2010 @ 18:11

    love dog!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)