Sari la conținut

Ghici cine vine la petrecere?

Dacia a lansat zilele trecute un model nou Sandero serie limitata Orange (care pe langa un design interior niste insertii portocalii se distinge si prin faptul ca vine cu un smartphone, se pare). Mai interesant insa e modul de promovare al acestui model: o petrecere secreta. Adica stim ca se intampla, stim cava fi foarte tare, dar nu stim nici unde e, nici cand, nici cine vine la ea.

secret-party

Insa putem descoperi toate astea pe www.secretparty.ro, unde periodic se lanseaza indicii care te lasa sa ghicesti, putin cate putin, toate detaliile. Din primul puzzle am aflat cine vor fi DJ-ii locali, apoi am dus Sandero-ul pe un mic traseu cu serpentine si… in a patra etapa am aflat si cine o sa fie vedeta muzicala a serii, o surpriza extrem de placuta din sfera club/electro jazz pe care chiar n-as vreasa o ratez.

Invitatiile la petrecere se pot obtine numai dupa ce sunt rezolvate toate indiciile, asa ca fiti pe faza, la fiecare cateva zile mai apare unul. Marele premiu nu sunt insa biletele, ci chiar un Sandero serie limitata Orange care va fi acordat prin tragere la sorti unuia din cei care au rezolvat toate indiciile de pe site.

Dupa mine merita sa incercati, eu deja sunt pe faza. Cu siguranta o sa fie o petrecere reusita. (Daca nu, poate ma aleg macar cu premiul de consolare, masina :) ). Va scriu aceste randuri pentru ca as vreasa ma insotiti, sa ne simtim bine acolo si sa ne distram :) So, cine mai vine?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. octavian 23 Nov 2010 @ 11:29

    ne bagam? :)

    Raspunde
  2. un Prost 23 Nov 2010 @ 12:12

    PUBLICITATE!! Ar trebui sa pui un (P) in fata titlului ori de cate ori este un post sponsorizat. Parerea mea.

    Raspunde
  3. criserb 23 Nov 2010 @ 12:27

    Pai este in categoria “Publicitate” vezi mai sus, sub taguri ;)

    Raspunde
  4. maddy 23 Nov 2010 @ 13:26

    acuma ma simt prost ca am primul model de sandero si astia tot scot alte modele ><
    un prost: la citirea unui mesaj publicitar pe un blog iti iau foc ochii instantaneu sau de ce ai nevoie ca postarea sa fie marcata atat de precis?

    Raspunde
  5. un Prost 23 Nov 2010 @ 13:31

    Ca sa nu ma mai obosesc sa citesc.

    Raspunde
  6. criserb 23 Nov 2010 @ 14:29

    @maddy – pai ai sansa sa mai castigi una. Nu cred ca ti-ar strica ;)

    Raspunde
  7. maddy 24 Nov 2010 @ 11:20

    ce sa fac cu 2 masini? :)

    Raspunde
  8. criserb 24 Nov 2010 @ 11:22

    Asta sa fie cea mai mare problema :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)