Sari la conținut

Tinerele din ziua de azi

Ori am imbatranit eu, ori nu mai am  aceleasi gusturi cu tanara generatie. Ma uitam zilele astea, de fapt ma uit in fiecare zi la gagicile care se strang in fata clubului Juke Box pentru un eveniment “cultural” sa-i zicem. Probabil e vorba de balul bobocilor ca altceva nu-mi imaginez.

Dupa cum ziceam, in fiecare zi, de vreo 2 saptamani, la Juke Box e cate un chef organizat de copii. Plin de baietasi de cartier si de gagicute care mai de care mai dezbracate si mai dezmatate.

Nu e una la care sa ma uit cu admiratie, cu toate ca sunt tinere, din cauza felului in care sunt imbracate. Fuste cat mai scurte, picioare cat mai goale dar pline de celulita si bube, pantofi potriviti de plaja nu de club, cu toate ca mai sunt cateva zile pana in decembrie.

Toate fumeaza si vorbesc vulgar. Cu cat tipa mai tare cu atat are mai mult succes la “masculi”. Ma uit la ei cu mila…

Ma gandesc apoi la generatia mea cu mila… ei sunt cei de la care o sa luam noi pensia…

BTW, pentru cei care sunt parinti, voi stiti cum pleaca copiii vostri imbracati de acasa?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Pyuric 23 Nov 2010 @ 18:36

    :)) aceeasi dilema o am si eu zilnic legata de balurile de la Jukebox. Si liceul meu a organizat toate balurile aici (pe vremea cand se numea Why Not), dar sunt sigura ca noi nu eram asa… Generatiile noi au luat-o razna.
    (gizas, vorbesc de parca as fi o baba!)

    Raspunde
  2. ⎝⏠⏝⏠⎠ 23 Nov 2010 @ 19:58

    Pentru ca tot puneai o intrebare pentru parinti in finalul articolului uite aici (http://cocalari.com/2010/11/sub-ochii-mamei/) un exemplu edificator.

    Raspunde
  3. Andrea S. 23 Nov 2010 @ 23:08

    Eu nu ma pot pronunta pentru segmentul care il ridici tu in Bucuresti ca problema. Cred insa ca un rol foarte important il are clica in care ajunge “odrasla”.Altul la fel de important il au “modelele” care le sint idoli…si multe , multe altele.
    Imi amintesc de o matusa care zicea mereu ” vai de capul nostru cind o sa ajungeti voi mari”- mereu ma enerva remarca asta!!
    Care sint “idealurile” noii genearatii din tara? Guta? Udrea? Columbeanca? sau mai stiu eu ce vedeta din Libertatea?
    Nu cred-mai exista cu siguranta si altfel de tineri. Eu am crezut la un moment dat ca tineretul mai danseaza numai in discoteci. Nu i-am interzis odraslei sa mearga…o poate face oricind la sf de saptamina- am indrumat-o insa si spre un curs de dans( vals-tango si multe altele)…a macait la inceput dar a fost greu pina s-a pornit. Spre surprinderea mea primul curs s-a incheiat cu un bal la o sala de 800 de persoane.Au fost 110 perechi de incepatori- toti tineri din imprejurimi ( scoala are un anumit renume aici)…si atunci mi-am reprosat ca am gindit ca tinerii din ziua de azi danseaza numai in discoteci. Am ramas placut surprinsa sa vad ca dansau in acelasi ring persoane de 70 de ani cu persoane de 18 ani…si toti dansau de placere!Intre timp avem 3 module diferite terminate si din Ianuarie danseaza in club( nu are aceeasi semnificatie cu club in Bucuresti) adica este membru permanent al scolii de dans – unde poate dansa cind vrea de 3 ori pe saptamina si la sf de saptamina se organizeaza inca incredibil seri dansante;)
    Unde voiam sa ajung ;) tineretul este flexibil- foloseste ceea ce i se ofera! Guta le dati- Guta asculta!!si eu mai cred in rolul parintelui ca educator ;)

    Raspunde
  4. octavian 24 Nov 2010 @ 10:26

    Prietene, e vorba de petrecerea suprema pentru ei, intelegi?

    Raspunde
  5. Bogdan 24 Nov 2010 @ 13:17

    Nu sunt chiar batran nici eu(25 de ani) dar am acelasi sentiment de mila pentru ei. Ma enerveaza cand ma impiedic prin “cluburi” de toti fumatii de 15 ani.

    Raspunde
  6. Andreea 2 Jun 2011 @ 16:29

    Buna Buna Asta ! :-j

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)