Sari la conținut

Harta cainilor maidanezi

Radu mi-a dat un mail sa ma roage sa-l ajut cu promovarea proiectului lui. In general primesc multe astfel de mailuri, dar putine imi atrag atentia asa cum mi-a atras-o acest proiect.

Este vorba despre un site care isi propune sa monitorizeze cainii maidanezi din Romania. Practic, persoanele care sunt atacate de caini sunt rugate sa posteze pe acest site locul unde s-a intamplat.

Momentan siteul este la inceput, nu contine foarte multa informatie, dar pe masura ce trece timpul, cu ajutorul vostru, o sa fie un site care o sa raporteze intr-o masura cat se poate de realista locurile periculoase.

hatra-cainilor-maidanezi

In felul asta poate le deschidem ochii autoritatilor, mai mult decat acum, si o sa faca ceva.

Va rog sa ma ajutati si voi sa promovam acest site si sa contribuiti la popularea lui cu informatii. Daca aveti caini maidanezi in drumul vostru de zi cu zi, raportati-i aici.

In acelasi timp siteul ofera tot felul de informatii utile cu privire la ceea ce trebuie sa faceti daca v-a atacat un astfel de caine, cui trebuie sa va adresati, etc, vedeti aici.

Dupa parerea mea este un site foarte misto, daca o sa participam si noi la popularea lui cu date. O sa ne ajute tot pe noi in viitor, o sa stim pe unde este de preferat sa nu mergem si pe unde este inca ok.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Radu Balan 17 Oct 2013 @ 09:00

    Este o nou achestie care face nimic. La ce ne ajuta? O sa evitam zonele, ne garanteaza cineva ca nu mai suntem muscati? Mi se pare ca facem orice mai putin sa rezolvam problemele. Este precum chestiunea “Codul rutier” si amenzile uriase. In loc sa aplicam legile existente fara discutii si loc de interpretari noi alegem sa crestem amenzile, amenzi care in continuare nu vor schimba nimic :-( Tara formelor fara fond a zis cineva, si zic ca a zis bine

    Raspunde
  2. criserb 17 Oct 2013 @ 10:36

    @Radu Balan – atrage atentia autoritatilor man. Este cam nimic, dar speram sa nu fie asa.

    Apoi, pe site ai tot felul de informatii cu privire la ceea ce trebuie sa faci atunci cand te musca un astfel de caine. Nu este chiar nimic… este un mic pas pe care un tanar incearca sa-l faca de unul singur. Nu este o fundatie, nu este siteul unei firme, nu este un site de pe urma caruia se incearca sa se castige bani, este proiectul unui tanar pe care eu il sustin. Pierdem ceva daca il ajutam?

    Raspunde
  3. Laurențiu Trofoșilă 18 Oct 2013 @ 15:10

    Aș ajuta și eu la promovarea site-ului, dar prefer să aștept să adauge prima secțiune utilă: “Raportează un proprietar care abandonează câini pe stradă”.

    Până atunci aștept să se trezească din “ne-am obisnuit silit sa traim cu ei in jurul nostru, in insalubritate si cu spaima in san la orice colt de strada”. Nasoală viziune despre viața de zi cu zi…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)