Sari la conținut

Cat de usor putem uita, cat de usor putem fi influentati?

maidaneziMai tineti minte povestea cu pustiul de patru ani ucis de cainii maidanezi in zona parcului Tei? Nu se poate sa nu v-o aduceti aminte, la vremea respectiva fiecare post prezenta stirea. Apoi, dupa evenimentul neplacut s-a dat o lege, prin care ni se promitea ca vor strange cainii comunitari de pe strazi, ca-i tin in adaposturi o vreme si daca nimeni nu-i adopta ii eutanasiaza. Lege care de altfel exista si pana atunci.

Eh, mai tineti minte toate astea?

Ia sa-mi spuneti ce s-a schimbat de atunci? Au trecut 6 luni si nu s-a intamplat nimic. Am fost mintiti in fata – pentru a cata oara oare? – si toate merg inainte. Maine o sa fie muscat un alt om, poimaine o sa mai fie ucis un copil.

Stiti cand se vor termina toate astea, atunci cand o sa fie ucis un copil de parlamentar sau al unui om cu influenta. Atunci lucrurile au o sansa sa se schimbe, pana atunci suntem mintiti asa cum am fost mintiti intotdeauna.

Ne spala putin creierul cu niste legi, ni se promit niste chestii si cam asta este.

Dar, na, cui sa-i pese daca noua nu ne pasa?

P.S. Ca idee, astazi a mai fost muscat un om, o atleta care se pregatea pentru Campionatul European. Dar ce conteaza, este doar o stire care maine nu mai intereseaza pe nimeni.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ciprian 25 Feb 2014 @ 00:01

    be prepared ….Naomi on the spotlight :))
    te mai mira man? :) e un lucru absolut normal, si asa o sa fie forever and ever in minunata noastra tarisoara pana cand asa cum ai spus si tu se va intampla unuia din aia “mari”

    Raspunde
  2. Yamasha 25 Feb 2014 @ 09:56

    nu se schimba nimic, nu se va schimba nimic! mai bine nu va merge… poate mai rau!

    Raspunde
  3. Alternative 25 Feb 2014 @ 12:28
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)