Sari la conținut
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. pishcotzika 3 Nov 2009 @ 22:22

    ultimele doua chiar imi plac :-?

    Raspunde
  2. luminelu 3 Nov 2009 @ 23:09

    :) arata binedoar in poze , dar in realitate sunt de proasta calitate , in Europa H& M e pt cei cu venituri f mici , de aceea nici nu se asteapta la o calitate extraordinara si bineinteles sunt facut in china town … majoritatea…:-w

    Raspunde
  3. luminelu 3 Nov 2009 @ 23:10

    :d

    Raspunde
  4. Diana 4 Nov 2009 @ 00:32

    luminelu,sincer chiar vorbesti aiurea…Multi designeri cunoscuti au contracte cu H&M: Dita von Teese,Lilly Allen,Jimmy Choo,Matthew Williamson,Stella McCartney, Roberto Cavalli, Viktor&Rolf, Karl Lagerfeld,sau Rei Kawakubo, iar unele vedete ca Madonna sau Kylie Minogue se imbraca de la H&M.
    Un costum compus din sacou si pantaloni mai bunicel la H&M costa in jur de 150-200 euro.Crezi ca unul cu venituri mici si-ar permite sa dea atat? Este adevarat ca sunt si haine mai ieftine sa zicem…insa eu cred ca este mai degraba un magazin bun si pt cei cu bani si pt cei cu venituri modeste.Nu numai pentru cei cu venituri mici.
    Eu am vrut sa imi iau o rochita frumusica de acolo acum 1 luna si costa 280 euro.Ti se pare putin?Poate tu ai venituri extraordinar de mari si preturi de 100-200 euro ti se par normale.
    Si referitor la faptul ca sunt facute multe din haine in China…
    Uita-te pe etichetele multor haine care le iei din magazine”de firma”si nu unul ca H&M si vei vedea ca 70% din ele sunt Made in China. Mai nou…scrie Made in UE sau Made in RC (care de fapt tot in China sunt facute).
    Stii ca 30% din hainele de la Armani se fac in Romania?Pariu ca nu stiai. In Sighisoara este o fabrica de confecti,care are contract cu firma Armani.Primesc de la Armani materialele,nasturii,etichetele si restul si ei doar le cos.Iar pe eticheta de la Armani nu vei gasi niciodata Made in Romania…

    Raspunde
  5. ionut 4 Nov 2009 @ 08:29

    Salut, H&M, Marc & Spencers, Levis, Stefanel, Beneton, Sisley, Next etc. marea parte a colectiilor sunt produse la Focsani. Asa ca mergeti acolo, pentru ca fiecare confectie are cate un magazin de un poti cumpara haine la preturi foarte mici.

    Raspunde
  6. Oana 5 Nov 2009 @ 11:24

    Asa-i Ionut…. :d

    Raspunde
  7. luminelu 5 Nov 2009 @ 11:50

    Buna Diana, probabil ai dreptate, insa eu locuiesc de 6 ani in Olanda , iar aici , produsele H& M sunt la preturi f. accesibile, te invit sa vezi cu ochisori tai si la fel si calitatea lor . Intr-adevar firmele si brandurile mari folosesc mana de lucru din tari de categ a treia, Maroc , Portugalia, India , de exp. uita-te pe etichetele de la Zara. puup u .

    Raspunde
  8. mo 5 Nov 2009 @ 12:14

    luminelu
    portugalia e tara de categoria a treia?!

    Raspunde
  9. Mika 5 Nov 2009 @ 13:09

    luminelu,eu locuiesc in Germania si nu cred ca e mare diferenta la pret fata de Olanda.Si in plus…Portugalia de cand e tara de lumea a 3 a? Sau Maroc,unde afacerile cu petrol aduc o groaza de bani…

    Raspunde
  10. Greieru' 6 Nov 2009 @ 15:08

    @criserb: vrei sa iti cumperi rochia mov? :-)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)