Sari la conținut

Samsung cu lampi

Nu au trecut nici 2 ani de cand am primit LCD-ul Samsung si uite cum porneste el de cateva zile…

samsung

In prima faza am crezut ca e mort dar dupa un timp (cca. 5 – 10 min) isi revine singur.

Deci, il pornesc si imi arata ceea ce vedeti mai sus, sonorul se aude, pot sa schimb canalele pot sa-l dau mai tare dar nu vad nimic. Imaginea e asa cum se vede in poza. Norocul meu e ca-si revine dupa un timp :P

Incep sa ma gandesc ca e cu lampi si porneste numai dupa ce lampile s-au incalzit. Mai tineti minte cum erau pe vremuri televizoarele cu lampi, nu?

Eh, nu stiu daca mai are garantie dar imi imaginez ca are. Nu are inca 2 ani asa ca teoretic inca sunt in grafic cu garantia asa ca ar trebui sa-l duc undeva :) Am sa caut actele si vad eu, dar totusi nu mi se pare normal ca dupa 2 ani sa nu mai functioneze.

Imi aduc aminte ca aveam acasa, luat inainte de revolutie un Telecolor si ala a mers mai nene, a mers vreo 20 ani fara nici o problema, l-au dat ai mei pentru ca nu mai era “la mada”.

Sa mai zica cineva ca inainte nu se faceau lucrurile mai bune…

Daca aveti idee unde tre’ sa-l duc sa-mi lasati un comentariu, cine stie poate stiti voi un loc pe care-l recomandati si nu dureaza 2 luni sa-l repare :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. dan 3 Nov 2009 @ 10:40

    In ziua de azi electronicele is facute sa tina putin peste termenul de garantie. Daca la un produs nu iti dau decat 1 an garantie, el va tzine 1 an si cateva luni. Asta e ideea, sa cumperi altul ./:)

    Raspunde
  2. cipoc 3 Nov 2009 @ 10:43

    oricum e model vechi, i`ati altu:))

    Raspunde
  3. criserb 3 Nov 2009 @ 10:45

    Mda… e tot ce-mi lipsea acum :)

    Raspunde
  4. Cami 3 Nov 2009 @ 10:58

    Serb, si noua ne-a picat LCD-ul dupa un an :). De fapt mai putin, dar de vreo 4 luni tot facem drumuri cu el la garantie si acasa. Al nostru se opreste singur dupa cateva ore, si nu mai porneste. Ideea e, ca te duci la ei, dar nu prea se pricep astia sa le repare. Te plimba pana iese din garantie, sau cred ca asta vor sa faca acum cu noi. Si mai nou am inteles ca nici nu ti-l mai schimba cu altul daca nu sunt in stare sa-l repare. Unde mergem noi cu el, il luam repede inapoi; in 3 zile, dar la fel cum l-am lasat :d Asa ca pot sa iti spun unde sa te feresti sa-l duci..

    Raspunde
  5. octavian 3 Nov 2009 @ 11:39

    daca mai ai factura de la tv te rezolv eu ;)

    Raspunde
  6. marius 3 Nov 2009 @ 11:45

    @cami
    daca te duci a 3-a oara cu el in service sunt obligati sa iti dea negatie si sa ti-l schimbe sau sa iti dea banii inapoi (pretul care l-ai platit)
    @criserb
    http://www.bacol.ro/ sunt cei mai buni la reparat lcd-uri Samsung.Sfatul meu e sa ii dai ceva (2-3 mil) omului de la service sa iti dea negatie ca apoi sa te duci sa iti iei banii inapoi de unde l-ai luat. Cu banii care i-ai dat pe el acum 2 ani iti iei unul si mai mare si Full HD

    Raspunde
  7. Ghiocel07 3 Nov 2009 @ 11:58

    Dupa cate stiu eu actele sunt la tine.:(( Daca nu se face, am eu experienta cu Protectia cumparatorului si dupa trei reparatii am primit banii inapoi pe produs.

    Raspunde
  8. Andrea 3 Nov 2009 @ 14:22

    Pentru produse electronice nu sint doi ani garantie in toata uniunea?
    Eu am avut acum citeva luni o problema cu tv din camera odraslei. L-am impachetat frumos…am luat cu mine factura si m-am dus la Media Markt deunde il luasem. L-am lasat acolo si dupa vreo saptamina am primit o carte postala sa ma duc sa-mi iau banii;)) Am luat pe el cit am dat acum doi ani…am mai pus ceva si am luat unul de generatie noua;))

    Raspunde
  9. Ghiocel07 3 Nov 2009 @ 19:04

    Ura! Am gasit factura si garantia. Sunt acasa. Expira in 18.12.2009.

    Raspunde
  10. Dragota 3 Nov 2009 @ 21:43

    La cum se lanseaza produsele in prezent, la foc automat. Se intampla ca anumite modele sa se “stinga” precum cel pe care il ai si tu. Stiu de un monitor Samsung care si-a dat obstescu sfarsit in mod asemanator iar cei de la garantie nu au stat pe ganduri – mai intalnisera o problema similara de sute de ori la acelasi model.
    Noroc cu garantia.

    Raspunde
  11. GGD 5 Nov 2009 @ 09:47

    @Ghiocel07: Am si eu nevoie de cateva informatii, unde pot cauta sa le dau cu ceva in cap,o lege,orice: daca exista pe vreun site sau undeva scris ca dupa ce ma duc de 3 ori trebuie sa-mi inlocuiasca produsul sau sa-mi dea banii inapoi.

    Raspunde
  12. Pingback: Va multumesc

  13. Crox 14 Apr 2010 @ 00:44

    La remat :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)