Sari la conținut

Impreuna la Jocurile Olimpice cu Alin Moldoveanu (Tir)

V-am povestit (daca n-ati citit vedeti aici) despre Alin si probabil o sa va povestesc mai multe de acum inainte, pana atunci, pentru cei care au ratat reportajul de pe ProTV, aveti mai jos clipul cu Alin.

Nu stiu cum sa va spun, dar eu sunt tare mandru ca-l cunosc. Sunt mandru pentru ca am vorbit multe cu el, am inteles ce eforturi depune pentru a ajunge cel mai bun.

Cand te uiti la televizor pare totul asa… frumos. In realitate insa, pentru a urca pe prima treapa a podiumului efortul e maxim. Munca ce trebuie depusa e impresionanta.

Nu v-am recomandat niciodata o aplicatie pe facebook pentru ca nu le suport. Toate mi se par niste prostii si pierdere de timp, dar acum va recomand aplicatia Impreuna la Jocurile Olimpice, o aplicatie prin care ii putem urmari mai indeaproape pe toti cei care ne reprezinta la Londra. O puteti gasi aici.

Iar eu, eu am sa-l sustin in primul rand pe Alin… v-am spus de ce, nu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. elena 18 Jul 2012 @ 13:08

    Avem si sportivi care fac performanta in teren nu numai in sampaniile scumpe pe care le consuma!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)