Sari la conținut

M-am intalnit cu Basescu

base

Si daca tot m-am intalnit, ma gandeam sa va intreb ce va doriti voi.

Sa ramana presedinte sau sa fie demis?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
26 comentarii
  1. pitikut 18 Jul 2012 @ 13:20

    Sa ramana presedinte

    Raspunde
  2. Alexandru Savu 18 Jul 2012 @ 13:24

    Să se ducă la culcare, să mai lase și pe altul să fure.

    Raspunde
  3. raul 18 Jul 2012 @ 13:28

    sa se urce cu ceilalti (ponta, crin si alte stafii) pe un vapor si sa moara in larg.

    Raspunde
  4. Paul 18 Jul 2012 @ 14:18

    Sa ramana din partea mea..

    Raspunde
  5. maria 18 Jul 2012 @ 14:59

    sa ramana…

    Raspunde
  6. katy 18 Jul 2012 @ 15:16

    Puteti scrie si cateva motive pt. care Basescu ar trebui sa ramana?

    Raspunde
  7. Crox 18 Jul 2012 @ 15:40

    Basescu sau Antonescu?
    Mihai Razvan Ungureanu sau Victor Ponta?
    Schengen sau nu Schengen?
    MCV pozitiv sau MCV negativ?
    Macovei sau Voicu/Nastase. (Btw, datorita Monica Macovei Romania a intrat in UE in 2007 si nu mai tarziu. Din cauza lui Adrian Nastase Romania nu a intrat in UE in 2004, ci mai tarziu. Asemanarea dintre Adrian Nastase si Monica Macovei este ca amandoi au contribuit la aderarea Romaniei la UE in 2007. Observam aici diferenta dintre “din cauza” si “datorita”.)
    Lista poate continua.

    Un motiv important pentru care Basescu ar trebui sa ramana: a fost votat in 2009 Presedinte pe 5 ani.
    Un motiv relevant (incalcare grava a Constitutiei sau “Inalta Tradare”) – nu gasesc.

    Nu motive pentru care ar trebui sa ramana, ci motive solide pentru care ar trebui sa plece trebuie dezbatute corect in spatiul public. Daca Parlamentul decide doar in virtutea majoritatii parlamentare ca Presedintele trebuie suspendat, atunci mai bine sa aleaga ei un Presedinte la fiecare 6 luni, sa stim o treaba.
    Votul nu este unul pro sau contra Basescu este unul contra Parlament sau contra Basescu.
    Un Parlament care mai are mai putin de 6 luni pana la noi alegeri, a carui majoritate a fost redesenata in ultimele 6 luni dinaintea alegerilor parlamentare nu are o reprezentare legitima.
    Un Parlament in care Voicu, condamnat la 5 ani cu executare, voteaza cu 2 maini suspendarea Presedintelui nu este un Parlament care sa ma reprezinte.

    Raspunde
  8. Snick 18 Jul 2012 @ 15:55

    Eu as vrea sa ramana Basescu pentru ca pe vremea lui mi-am luat casa fara rate, mi-am gasit un super job, toate au mers bine. Lasand gluma asta serioasa la o parte….nu ma intereseaza :))

    Raspunde
  9. criserb 18 Jul 2012 @ 15:59

    Bravo Crox, ai dreptate in ceea ce zici dar ceea ce ar trebui sa conteze este ca Basescu trebuie sa ramana pentru ca poporul l-a ales pentru 5 ani. D’aia trebuie sa ramana.

    Raspunde
  10. Cip 18 Jul 2012 @ 16:27

    Sa ramana.

    Raspunde
  11. cristi 18 Jul 2012 @ 16:28

    Basescu trebuie sa dispara, cu orice pret!

    Cu incalcarea Constitutiei si a statului de drept, cu pretul intoarcerii spatelui catre Europa si imbratisarii Estului, cu pretul anarhiei, al loviturilor de stat, al oamenilor care vor muri sau nu de foame, cu orice pret! Ganditi-va la cei ce au indurat temperaturi de -20 grade in piata universitatii, iarna trecuta, ganditi-va la fratii nostri romani care il urasc din tot sufletul lor, si care cred ca ar fi fericiti sa-i pape coliva, macar pentru ei daca nu pentru voi, Basescu trebuie sa dispara!

    Apoi, Basescu nu este presedintele meu, eu nu l-am votat, ma *** pe vointa majoritatii. Nu ma intereseaza, eu nu l-am votat, nu este presedintele meu, sa va spalati voi cu el pe cap. Eu am stiut de la inceput ca e un gunoi, voi nu m-ati crezut, voi l-ati votat, eu doar il vreau jos, vreau sa castig acum ce am pierdut atunci cand el a castigat alegerile.

    Iliescu a fost presedintele meu, cu el am votat, alaturi de el am sarbatorit victoria atunci cand a iesit castigator, atunci cand voi plangeati si va ofticati, am fost destept, l-am votat, l-am iubit si mi-a fost bine!

    Basescu este SIGURUL vinovat pentru ceea ce mi se intampla, pentru faptul ca fac foamea, nu am bani sa-mi platesc ratele, nu sunt in stare sa ma angajez, nu-mi mai ofera nimeni, nimic gratis fara ca eu sa muncesc si sa depun vreun efort. Sa va fie foarte clar, EU nu am si nu am avut nicio vina, eu nu sunt un incapabil sau Doamne fereste, vreun prost, Basescu este SINGURUL vinovat!

    Ma distrez copios atunci cand vad cum va agitati, va amagiti, credeti ca o sa conteze ce vreti voi, astia care il tineti in brate. Poporul va alege, cei majoritari vor decide, suntem multi, vom vota si il vom da jos, CU ORICE PRET. Nu conteaza ce se va intampla maine, mai vedem, ne supara Ponta si cu Crin, ii dam si pe ei jos, noi suntem cei multi, voi sunteti cei putini, ma amuz asa de tare sa vad cum va agitati… degeaba.

    Apoi, imi pare rau sa observ, pentru ca va credeam inteligenti, nu ati inteles nici pana acum un lucru foarte simplu. Vorbiti de lovituri de stat si de plagiatori, vorbiti de gunoaie si dosare penale, vorbiti de europa si de marile minti luminate ale tarii si lumii… Pe noi ne doare la basca, asa cum am dovedit de la revolutie si pana azi, noi suntem cei multi, voi dansati cum cantam noi!

    La acest referendum un singur lucru conteaza: Sa dispara Basescu, cu orice pret … repet!

    Vreti democratie? Va aratam noi democratie!

    PS. Acesta a fost, daca nu v-ati prins un pamflet, orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare!

    PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.

    Raspunde
  12. alin 18 Jul 2012 @ 16:39

    Crox mergi la culcare ca aberezi grav :)) De cand este nea Traian la putere Institutul Cantacuzino s-a inchis. Suntem obligati sa importam orice vaccin. Electroputere Craiova s-a transformat in Mall. Acum ne plangem ca se ia curentul. Legea pensiilor a fost votata de tanti Roberta prin frauda maxima. Guvernele Boc au avut aproape toate OUG neconstitutionale. Industria de armament e la pamant. Macovei pe care o iubesti asa de mult a spus de o gramada de ori ca Romania trebuie scoasa din UE. EBA ne reprezinta cu succes la UE. Am imprumutat vreo 20 de miliarde de la FMI si nu se stie unde sunt. Tanti Nuti a construit terenuri de fotbal in panta si piscine fara apa. a; si parcuri in sate fara drumuri si curent. Nu mai lauda pe careva ca ne-a bagat in UE. Acolo intram si fara sa vrem pentru ca suntem o tara mare cu multi prosti care tre sa cumpere. Si pe ei asta ii intereseaza. Sa devii client. Sa nu mai vorbim de energia electrica unde se fura de se rupe. Acum acest PPE e in mare criza dupa cum vezi. Franta nu mai e cu ei ca au venit socialistii, la fel si Italia si Spania. Ramasese Angela Merkel si cu Base al nostru. La anu vor fi alegeri in Germania si tanti Merkel va pierde triumfal :)) Si asa de final ca sa dormi linistit iti spun o vorba:
    ” Sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit”
    Noapte Buna !

    Raspunde
  13. cristi 18 Jul 2012 @ 17:06

    Fratele meu, alin, bine le zice!

    Basescu asta al vostru a facut numai nenorociri, acum e momentul sa-i rupem capul… inainte de termen! Cum puteti sa fiti asa de prosti si sa uitati ce a facut in cele doua mandate, cum am ajuns sa murim de foame, sa ramanem fara joburile nostre caldute, unde dormeam asa de bine! Ce criza, nu-i nicio criza, el e CRIZA!

    Nea Nelu a fost perfect, sa-l pup eu pe el, nu a vandut si nu a furat nimic din avutia tarii, ne-am luat case multe si masini, salarii moca si alte beneficii… vai, ce bine a fost!..

    Monstruozitatea asta de chelios insa… si acum ma doare burta de foame, trebuie sa platim pt. produse de 2 lei din import cand puteam sa papam totul gratis sau usor de “facut rost”, din fabricutele nostre dragi. Ce s-a intamplat cu patriotismul vostru, mi-e rusine cu voi!

    Mobilizarea fratii mei, in sfarsit visul nostru devine realitate! Jos Basescu!

    Raspunde
  14. Dana 18 Jul 2012 @ 17:24

    Sa ramana normal, nu trebuia suspendat doar pentru ca acum au putut sa faca asta, nu mai adaug prostiile care le-au facut, si asa eram coada cozii in Europa acum nu mai suntem nici acolo

    Raspunde
  15. alin 18 Jul 2012 @ 17:30

    Mai Cristi;
    Despre ce Nea Nelu vorbesti tu acolo? Tu ai un job caldut? Esti fochist? :)) Cine spune ca Astia sunt mai breji? Or crezi ca am uitat de afacerile lui Adrian Nastase cu Bechtel si cu Petrom? Sau cu aeronavele Airbus de la Tarom? Crezi ca am uitat de Marian Oprisan de la Vrancea? Crezi ca am uitat de aroganta lor? Nu ! Dar astia in loc sa stopeze hotia celor dinainte au distrus si ultimeme redute. Stai linistit ca dupa alegeri nu se vor mai iubi asa de tare ca acum. Dar nu este posibil ca in 8 ani sa distrugi un institul ca Cantacuzino. (scuze de cacofonie). Nu este posibil sa ai cerere pentru produse si tu ca guvern sa dai oamenii afara de la intreprinderi cu profit. Aici iti pot da exemple punctuale. Nu este posibil ca Livache sa renoveze parcul IOR cu bani cat pentru achizitionarea navetei Discovery. Iar magarii de primari PDL sa ceara bani la cetateni pentru anveloparea blocurilor. Vezi diferenta acum. Livache a pierdut alegerile din cauza asta. Acu asa de ochii lumii Nastase e la Rahova. Dar averea ramane acasa la el. Parca vad ca iese mai bogat decat a intrat. Nu zic ca Base si ai lui sunt mai buni sau mai prosti decat USL-asii. Au afaceri impreuna la greu. Dar macar asa de ochii lumii astia de acum tre sa dispara. Marele marinar a lasat submarinul Delfinul sa maora la chei in loc sa-l faca sa pluteasca. Sper macar ca vor veni unii cu putin mai mult creier.

    Raspunde
  16. coolnewz/Ratatouille 18 Jul 2012 @ 17:37

    NU
    la referendum!

    Raspunde
  17. cristi 18 Jul 2012 @ 17:44

    Crede-ma ca te inteleg, nu inteleg insa cum poti sa te intrebi “cum e posibil” cand vezi cu ochii tai ca este perfect posibil! Cum poti sa zici “macar de ochii lumii astia de acum tre sa dispara” si “sper macar ca vor veni unii cu putin mai mult creier”.

    Asta nu inteleg, in rest, ma chinui sa te inteleg…

    In fine, pacat ca am ajuns sa vorbim pro/contra Basescu cand de fapt avem alte probleme, mult mai grave.

    Nu cred ca ne mai permitem luxul sa speram, nu ne mai permitem sa avem orgoliu…

    Din pacate nu depinde de noi, cel putin de noi, astia care citim blogul lui Cristi. Nu sunt pesimist, dar nu cred ca mai exista vreo solutie, asa ca nu mai conteaza… pacat de tara asta frumosa, de tara, nu de popor, pentru ca poporul isi merita cu varf si indesat conducatorul sau conducatorii!

    Over and Out!

    Raspunde
  18. alexandru savu 18 Jul 2012 @ 18:04

    Miroase a trolling de calitate prin comentarii.

    Raspunde
  19. TyT 18 Jul 2012 @ 20:45

    Sincer eu vreau sa plece ! Daca nu pleaca acum , oricum pleaca peste 1 an si ceva ! Dar mai bine sa plece acum pentru ca prea s-a invatat sa fie el smecheru :P
    Pe bune , il stimez, imi place de el , e jucator dar sa plece nene !!!!!!

    Raspunde
  20. Razvan 18 Jul 2012 @ 21:42

    Sa plece!
    Este o epoca care trebuie sa se incheie.
    Nu discutam daca cei care vor veni sunt mai buni sau mai rai, dar caderea lui Basescu va insemna o schimbare de generatie, incheierea unei epoci, sfarsitul unui capitol.

    Raspunde
  21. katy 18 Jul 2012 @ 22:06

    Sa plece, pentru ca:
    1. A castigat alegerile prin frauda si folosindu-se de serviciile secrete.
    2. A mintit de nenumarate ori.
    3. Este bolnav de putere, il doare undeva de popor.
    4. Chiar acum spune la tv. ca pe 29 iulie comunistii au scos din viata politica partidul taranist ( intelegeti aluziile), uitand ca pe actualul PNTCD el l-a pus pe butuci.
    5. Este genul de persoana care indiferent ce face, cade ca pisica, in picioare, pentru ca minte, are tupeu, trebuie sa recunosc ca este inteligent, dar are acea inteligenta a bisnitarului care te pacaleste.
    6. Prin limbaj si atitudine a adus un grav prejudiciu societatii, fiind un exemplu negativ.
    7. A avut numeroase afaceri dubioase, care vor iesi o data si o data la suprafata, partea materiala nu a fost neglijata.
    8. Nerusinarea cu care a pus-o pe fie-sa europarlamentar, contractele babane pe care le-a primit cealalta fiica, notar.
    9.S-a inconjurat de personaje ca Videanu, Berceanu, Elena Udrea, Cocoş, Falca, FetcPopescu

    Raspunde
  22. Raca 18 Jul 2012 @ 23:14

    @crox. Din pacate nu am prea mult timp dar am promis cuiva ca comentez… o fac acum superficial dar ma bazez pe tine sa continui logica de mai jos:
    1.
    “Basescu sau Antonescu?
    Mihai Razvan Ungureanu sau Victor Ponta?
    Schengen sau nu Schengen?
    MCV pozitiv sau MCV negativ?
    Macovei sau Voicu/Nastase”
    Greseala logica pe care o faci este falsa dihotomie (http://ro.wikipedia.org/wiki/Falsa_dilem%C4%83). Adica, contrar metaforei tale, nu e neaparat Antonescu daca nu e basescu si poa’ sa fie Schengen si fara MRU sau Basescu. Sau cel putin nu aduci argumente pentru logica asta chiar daca o implici de adevarata.
    Aceeasi greseala logica o faci si aici: “Votul nu este unul pro sau contra Basescu este unul contra Parlament sau contra Basescu.”
    2. “Un motiv important pentru care Basescu ar trebui sa ramana: a fost votat in 2009 Presedinte pe 5 ani.”
    Greseala logica pe care o faci este non sequitur (http://ro.wikipedia.org/wiki/Non_sequitur). Dupa aceeasi logica, basescu nu ar trebui sa moara pentru ca a fost ales presedinte pe 5 ani. Dpdv logic singura consecinta logica a faptului ca a fost ales presedinte pe 5 ani e ca va fi presedinte 5 ani daca nu apar alte conditii ce modifica premisa asta. Restul e poezie.

    Desigur tot threadul asta e plin de greseli logice, l-am ales pe crox din motive … subiective :)

    Raspunde
  23. Crox 19 Jul 2012 @ 00:57

    @Raca
    Adevarul absolut il tin ascuns. Opiniile mi le mai exprim in schimb. Optiuni pe buletinul de vot vor fi doar doua la Referendum. Asta nu inseamna ca exclud orice alta optiune, ci doar ca ma rezum la optiunile evidente si imediate. Este posibil ca, teoretic, afirmatiile mele sa nu fie tocmai pur corecte, dar practic sa fie corecte intr-o cvasi-realitate, cea perceputa de mine. Subiectivitatea mi-o asum, pentru ca in subiectivitatea mea consider snobism, obiectivism si falsitate pretentia obiectivitatii.
    Detectez placiditate in contraopinia ta, mascand oarecum o forma esoterica de anxietate sociala. Contraopiniile sunt sterpe, o adevarata incununare a esecului, nu le apreciez prea mult, dar le dau o sansa, prin consideratie.
    Curaj!

    Raspunde
  24. Bogdan 19 Jul 2012 @ 03:25

    sa ramana tinand cont ca nu vrem in locul lui niste comunisti… poate totusi o sa apara in peisajul politic si cineva in care sa avem incredere (sau macar speranta) si care sa nu fi auzit nici in vis de Voiculescu sau Iliescu :))

    Raspunde
  25. cristi 19 Jul 2012 @ 12:48

    “Detectez placiditate in contraopinia ta, mascand oarecum o forma esoterica de anxietate sociala. Contraopiniile sunt sterpe, o adevarata incununare a esecului, nu le apreciez prea mult, dar le dau o sansa, prin consideratie”

    :)))

    gj!

    Raspunde
  26. O fată 19 Jul 2012 @ 22:54

    Mi-e indiferent cine e clovnul cata vreme circul ramane acelasi.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)