Sari la conținut

In atentia celor de la Taxi Speed

taxi-speed

Dragi patroni ai Taxi Speed,

Soferul din filmuletul de mai jos va face firma de ras. El este angajatul dumneavoastra si, practic, imaginea dumneavoastra in strada. Banuiesc ca nu stiati pana acum de comportamentul lui, pentru ca altfel ma indoiesc ca l-ati fi angajat. Totodata sunt sigur ca voi l-ati instruit sa aiba o tinuta decenta in trafic, sa nu va murdareasca numele firmei.

Ei bine acum aveti o dovada destul de clara a comportamentului acestuia si va rog sa luati masuri. Este pacat ca astfel de oameni sa distruga imaginea pe care voi ati construit-o cu greu in atatia ani.

Cu stima,
Un client al dumneavoastra!

P.S. Filmuletul este preluat de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
41 comentarii
  1. ionut_d 22 Oct 2013 @ 14:01

    Si acum va veni un raspuns “oficial” cum ca ei au rezolvat problema, ca au luat masuri (fix nimic adica) si ala va continua sa faca stanga/dreapta pe unde vrea p*** lui

    Mie mi se pare caz clar de desfiintare a contractului de munca, adica asta este o decizie logica si corecta ce as aplica-o daca ala ar fi angajatul meu. Uite, provoc Taxi2000 sa ne posteze aici decizia de incetare pe motive disciplinare a aluia. Sa vedem!

    Raspunde
  2. criserb 22 Oct 2013 @ 14:29

    @ionut_d – Eu nu as vrea sa-i desfaca contractul de munca. Hai sa nu fim asa de duri, as vrea ca firmele de taxi-uri sa-si educe angajatii, atata tot.

    P.S. Este vorba de Speed Taxi, nu Taxi 2000…

    Raspunde
  3. corina 22 Oct 2013 @ 15:39

    pai eu inteleg din filmuletul asta ca omu’ are o p*** cu personalitate :-P !
    asta era ideea?!

    Raspunde
  4. Zimbrul 22 Oct 2013 @ 15:51

    S a notat firma, cand vin in Romanika am sa i evit pe astia.

    Raspunde
  5. IF 22 Oct 2013 @ 17:14

    Speed Taxi si-a luat in ultimul timp numai ciurucuri de angajati – numai eu am gasit de 3 ori blocat de acelasi cretin locul de parcare platit ADP (fara numar in geam etc.).

    Singurele numere lasate erau cele de pe masina; suni la cele colantate pt a-si atentiona colegul – surpriza!! nimeni nu are numarul cretinului ca sa-l anunte sau cel putin asa spun la dispecerat.

    Problema e alta, masina este proprietatea SPEED TAXI si nu a cretinului, deci si managerul p..ii si soferu’ sunt de vina’, primul ca nu stie sa conduca o firma normal, iar al doi-lea pt ca inca nu s-a impuscat.

    m..e Speed Taxi – tarani prosti deportati la oras.

    Nu-i mai chemati pe cretini!!

    Raspunde
  6. Dan 22 Oct 2013 @ 17:17

    Stii ce nu inteleg eu, Cristi?Nu inteleg ca inca, in Bucuresti va mai mirati de felul in care se șofeaza.E recunoscut si acceptat ca soferii din bucuresti nu respecta deloc, dar absolut deloc regulile si ceilalti participanti la trafic.

    Raspunde
  7. alex 22 Oct 2013 @ 17:21

    Am patit aceasi lucru cu parcarea.
    Un taran de la Speed Taxi mi-a blocat de 2 ori parcarea noaptea, cand veneam cu sotia de la doctor (uma sa nasca a doua zi).
    N-am reusit sa dau de el (la telefoanele imprimate pe masina au raspuns fetele de la dispecerat care au spus ca are un telefon de serviciu inchis si pe cel personal nu-l au).
    Iarna, frig, nevasta gravida, 12.30 noaptea sunam la politia comunitara, pe la 01.30 nu rezolvasem problema.
    Pana nu ii ocolim nu se prind ca sa prosti, ca trebuie sa se civilizeze si sa-si impuna o regula interna privind angajatii de gen, nu o sa sfiasca sa faca nimic.
    Curatam tara de tarani doar prin ATITUDINE!

    Raspunde
  8. criserb 22 Oct 2013 @ 17:22

    @Dan – eu cred (sau sper) ca lucrurile astea se pot schimba…

    Raspunde
  9. alex 22 Oct 2013 @ 17:23

    a disparut? ;))) am raspuns la un mesaj care nu mai exista!! ;)))) bey, blogul e a lui Speed Taxi?? ;))

    Raspunde
  10. criserb 22 Oct 2013 @ 17:25

    @alex – ce a disparut ca nu ma prind? :)

    Raspunde
  11. alex 22 Oct 2013 @ 17:28

    am vazut un mesaj acum putin timp legat de parcarea pe locuri platite ADP a unui taran de la Speed Taxi si am raspuns si eu la acel mesaj (am patit acelasi lucru).
    Acum nu mai regasesc mesajul pe care l-am vazut eu initia ;)

    Raspunde
  12. Bogdan 22 Oct 2013 @ 17:28

    Dan,
    Probabil ca nu esti din Bucuresti.
    Cei mai multi soferi care nu respecta regulile in Bucuresti nu’s din Bucuresti…

    Raspunde
  13. criserb 22 Oct 2013 @ 17:29

    @Bogdan – de unde ai tu statistica asta?

    Raspunde
  14. Dan 22 Oct 2013 @ 17:34

    @Bogdan, nu sunt si nici nu vreau sa am treaba prin bucuresti.Crede-ma ca dupa ce mi-au spart masina si mi-am luat tot felul de semne(ca nu plec de la semafor inainte de verde samd) ocolesc bucurestiul si cand merg la Neptun sa ma bronzez.In rest, Clujul ma satisface!Sa traiesti!

    Raspunde
  15. corina 22 Oct 2013 @ 17:36

    cu adevarat peretii au urechi si ferestrele au ochi, ca in “Capra cu trei iezi” :D !
    daca ar fi stiut omu’ nostru ca e inregistrat cu tot cu numar si dat pe post…altfel s-ar fi terminat povestea cu lupul cel rau si mâncăcios :-P …

    Raspunde
  16. ochifaradioptrii 22 Oct 2013 @ 17:40

    Angajat? Contract de munca? Povesti…

    Acesti taximetristi au un soi de PFA iar ei platesc o taxa pentru colaborarea cu dispeceratul pentru a primit comenzi etc. Nu sunt angajatii lor, nu raspund de ei. Fiecare sofer e responsabil pentru modalitatea in care lucreaza – fiind riscul de a isi pierde licenta dar…

    Nu cred ca au vreun cadru prin care pot lua masuri… doar sa il “dezaboneze” de la dispecerat :)

    Raspunde
  17. alex 22 Oct 2013 @ 18:15

    Vad ca a aparut intre timp si comentariul la care am avut si eu ceva de spus mai devreme.

    S-a divagat rau – Bucuresti, Cluj, Neptun, Cairo!

    Plm, incetati sa mai judecati Bucurestiul, Clujul sau Bacaul – tarani sunt peste tot si DA in mare parte sunt din alte locuri si sunt cocalari care au vrut la ORAS.

    Din pacate in Buc, fiind cea mai mare aglomeratie, DA, sunt f multi tarani veniti de PESTE TOT (nu includ aici saracii studenti sau oameni ok din alte orase).

    FACETI in plm DIFERENTA intre BUCURESTENI si wanabiz.

    Avem destui tarani Bucuresteni nascuti aici de “prima generatie”, incat sa mai primim si altii.

    Asta e valabil si la Timisoara si la Vaslui, New York etc.

    Cert este ca numerele cu B de la masina nu dau locatia de nastere a soferului, ca sa nu mai zic de numerele bulgaresti care au impanzit zona..

    Priviti la TV – majoritatea “vedetelor” NU SUNT din BUC !!!

    M-am cam saturat de complexe false “di pisti tat”.

    SA REVENIM – SPEED TAXI “e tarani” !!!

    Raspunde
  18. alex 22 Oct 2013 @ 18:33

    @ochifaradioptrii – specificasem ca “Managerul” este un alt taran care nu stie sa se organizeze ca sa nu-si faca firma de kkt cu ajutorul, angajatilor, colaboratorilor si altor persoane care lucreaza intr-un fel sau altul pt SPEED TAXI, mai ales ca masinile SUNT PROPRIETATEA SPEED TAXI.

    Plm, daca eu am un KFC in Fransiza – crezi ca ma lasa managerii de la KFC sa nu vad angajatii care scuipa in cartofi sau care vin cu tricouri patate la servire?

    Diferenta intre business si biznis sau bishnitz e mare inca pe la centru-est de Europa (sa nu v-aud p-astia de la Cluj cu comentariile – sunt prin Austria/Germania si Ungaria de multi ani si de la unguri pana in Macedonia se vede diferenta in orice; ba mai mult, in Buc nu am patit ce a patit in Cluj ca si business – nici o treaba cu clujenii in general).

    REVENIND – SPEED TAXI SUKS!

    Raspunde
  19. alex 22 Oct 2013 @ 18:35

    @Bogdan – sa ne traiesti si sa traim la randul nostru.

    Raspunde
  20. alex 22 Oct 2013 @ 18:35

    ;)) REVENIND ;)) SPEED TAXI SUKS!!

    Raspunde
  21. Alex 22 Oct 2013 @ 18:42

    Mda… Intamplarea face ca am citit chiar de curand articole pe aceasta tema. Firmele de taxi parca nu tin deloc la imaginea lor, pe ideea ca omul oricum are nevoie de un taxi, asa ca nu conteaza cine e soferul.

    Din pacate rahatii astia de soferi strica imaginea celorlalti taximetristi (putini), care au o atitudine profesionista.

    De obicei incerc sa nu folosesc taxi-ul, dar atunci cand nu am incotro, prefer sa merg in statiile mari de taxi, de unde efectiv aleg soferul dupa cum arata – nu tigani si cocalari.

    Intr-o seara am facut chestia asta si am nimerit un taximetrist ok. Dupa ce am pornit, mi-a zis ca m-a observat si era oarecum amuzat de felul in care ma uit la fiecare sofer, ca sa aleg taxi-ul. Mi-a zis ca nu sunt singurul care face chestia asta…

    In fine, iata ce articole am mai citit pe tema asta:

    http://www.treiclase.ro/2013/02/speed-taxi-bucuresti-tepari-evazionisti-si-foarte-periculosi/

    http://dslr-foto.com/2012/05/21/atentie-la-taximetristii-tepar/

    Raspunde
  22. Dan 22 Oct 2013 @ 20:09

    @alex, da, doar ca in timisoara, cluj cairo, nu sunt asa tarani ca in bucurecti, vezi tu.”plm”-ul tau folosit la 2 cuvinte imi da senzatia ca faci parte din frustratii vizati in comentariile mele anterioare.si dat fiind ca ai preluat urarea mea indirect, ti-o adresez si tie ca sa nu fie departajare: sa traiesti!

    Raspunde
  23. criserb 22 Oct 2013 @ 20:28

    @all – VA ROG SA NU VA CERTATI SI SA NU VA JIGNITI INTRE VOI, am placerea sa cred ca aici se afla oameni de calitate, nu din aceeasi specie cu taximetristul din clip. Putem sa vorbim si frumos, cu argumente, fara sa ne jignim intre noi, pe bune…

    @Alex – Eu comand taxi numai de pe Star Taxi. Imi place ce ei pentru ca au facut o selectie, acolo nu vezi soferi cu atitudine de doi lei, sunt altfel de oameni. Nu stiu cum i-au ales, dar au facut o selectie ok, cel putin pana acum…

    Raspunde
  24. Dan 22 Oct 2013 @ 20:45

    @Cristi, am fost prin toata Romania, am traiesc in cluj si surprinzator pt @alex am trait jumatate de an in new york(coincidenta), dar cate jigniri si umilinte am indurat in bucuresti, nu am vazut prin locuile astea.
    @alex, tu daca mergi in satu mare(exemplu pur aleator), judeci satmarenii, nu incepi sa faci sondaje aprofundate despre provenienta celor care alcatuiesc orasul satu mare, intelegi?
    In alta ordine de idei, daca ma cobor pe aeroport sau in gara la bucuresti, pe cuvant ca toti taximetristii si toti cei care vor sa ma intepe de cum am pasit pe pamantul “capitalei” sunt bucuresteni.Acum, sincer nu stiu daca au si bunici bucuresteni, dar ei sunt “nascuti si crescuti” ACOLO!
    Si nu stiu de ce, dar toti care vin de la, sau merg la bucuresti, au cuvinte de lauda despre ardeal.Cristi stie, ca suntem din acelasi judet ;)

    Raspunde
  25. alex 23 Oct 2013 @ 01:20

    PENTRU DOMNISOARA DAN:

    Vai de PLM cum se regasesc romanii “pisti tat” si de fiecare data e unu mai smecher decat altul si, DE FIECARE DATA, apare unul de la CLUUUjj care e mai smecher decat toti si, MAI PRESUS DE ORICE SUBIECT COERENT, ARE O PROBLEMA CU BUCURESTIUL.

    Maestre, daca te intalneam in NY sau prin Chicago (am peste 14 ani de stat in US, cetatean US, nu doar greencard precum tine probabil, am casa in Ch IL si in Florida) te-as fi ocolit precum fac cu tot FRUSTRATII care se dau DOMNISOARE EDUCATE si care nu au auzit de P.LA (au cocosel) si care NU SE P.SA, ci maxim se urine.za, iar daca dau o b.asina prin USA sau Germania la coada e ok, dar in tara nu pt ca au PRINTZIPURI, pe scurt IPOCRITI FRUSTRATI.

    Nu fac de obicei asta, insa ma cam seaca parvenitii, frustratii si ipocritii precum d-ra Dan care in loc sa comenteze constructiv si in tema postului actual, “o da-n lambada” cu orasele tarii si cu Bucurestiul de kkt (traducere pt domnisoara DAN – incearca sa aduca in orice tema subiectul Bucuresti/bucuresteni inferiori Clujului/clujenilor, desi e de la coada vacii si a ajuns tarziu, in studentie sa se spele cu dusul; initial “para de dus” era pt el un fruct bine hidratat).

    Tin sa te te informez draga domnisoara Dan, cum ca detin atat in US cat si in RO ceva diplome care submineaza orice diploma detinuta de tine momentan (garantez si fac bet), drept urmare imi permit sa scriu cu PLM fara a fi vreun pericol sa-mi cada-n closet (wc, buda).

    Respectul pe care-l ofer oamenilor din jur sau interlocutorilor nu tine de diploma, insa tine
    co.iele acestora (traducere pentru domnisoara Dan – coloana si caracterul unei persoane este, pt mine, presus exprimarii academice sau nonacademice, educatiei, situatiei materiale, prefer sa vbesc academic sau total colorat cu oameni de calitate din orice patura sociala decat s-o “dau in lambada” precum tine, un vanzator de Mihai Viteaz la prima strigare).

    Totodata, daca reusesti sa citesti cu atentie ce scrisesem mai sus (dislexia se trateaza cu Marezine, Antivert, Dramamine, Ritalin) o sa descoperi cu uimire ca vbisem pozitiv despre orasele mari din RO (inclusiv CLUJ).

    Posibil sa te regasesti printre taranii parveniti si veniti tarziu in Cluj, care s-au imbatat cu dushul si sapunul si pt care nu mai exista alt oras civilizat/educat/multicultural in tara decat Clujul.

    Am “fumat” demult “clujenisme” d-astea si crede-ma ca au cam “fumat” si cei de pe langa voi – nu e o noutate “iubirea” purtata de catre Timisoara, Oradea sau Arad pt ingamfarea prosteasca a Clujului (cam toti “va baga si va scoate”, ma scuzati domnisoara – va apostrofeaza indecent, iar banuiala mea este ca nu se intampla din cauza vechilor clujeni, ci a “emigrantilor”).

    PLM este un termen utilizat in 2013 f des in orice domeniu si in orice oras de catre romani de orice nivel cultural (in special de catre barbati si mai ales de catre cei cu co.ie; ceilalti se ascund sub “PANA MEA” sau mai rau – “LA NAIBA”).

    NU MAI SCRIE PE BLOG DACA NU ESTI PE SUBIECT draga domnisoara Dan. Sa traiesti

    Raspunde
  26. alex 23 Oct 2013 @ 01:22

    @criserb – multumesc pt recomandare. seara buna.

    Raspunde
  27. eu 23 Oct 2013 @ 01:56

    cred ca il cunosc , sta pe la mine prin cartier , o sa ma uit sa vad daca are 84 la numar …LSB sunt sigur ca e …si la fel e taxiu…ar fi cam mare coi-ncidenta sa nu fie asa ….si pun un afis cu el , acolo unde bea el cafea tot timpul :)

    Raspunde
  28. Dan 23 Oct 2013 @ 08:44

    @alex, BARBATUL alex, in sfarsit ti-am demonstrat fara sa filozofer aiurea ca tine, ca esti un mare frustrat.ai scriz 2 pagini si nu ai zis nimic concret.in postul meu anterior explicam exact pe subiect concluzia.Tu vii si ca un baietzas de cartier divaghezi si filozofezi despre cluj si toate organele tale in 3litere…Prefer sa fiu domnisoara pe blog, unde citesc si oameni in varsta, si sa imi pastrez plm-urile la bere cu baietii.
    In alta ordine de idei, sfatul meu e sa o lasi mai moale cu parerile despre parveniti,spalatul cu dusul samd.Iti dau un indiciu: transilvania vs restul tarii civilizatie si grad de cultura al armatelor care ocupau cele 2 tinuturi.Hai ca ti-am dat de lucru, ca la istorie si civilizatie vad ca mai ai putin de invatat!
    Inca un sfat:) nu te mai enerva!De la cluj te simt ca esti nervos.Daca eram fata in fata te comportai ca taximetristul?

    Raspunde
  29. rosuarterial 23 Oct 2013 @ 10:01

    @criserb – suni la ei si depui plangere cu numarul masini si numarul taxiului.
    O data, de doua ori, daca te ignora a treia oara vorbesti cu ceva prieteni care lucreaza la firme mari si da-ti vreo 20-30 de apeluri la compania respectiva. Cand ajunge soferul il lasi sa astepte si cand te suna le spui ca ai sunat 2 companii de taxiuri – pe ei doar ca sa-i faci sa se miste degeaba pentru ca ai fost sicanat i ntrafic si insultat de soferul de pe masina X cu indicativul Y la data de… ora de …. Dupa vreo 10 din astea facute trei zile la rand de diversi oameni – colegii aluia o sa-i traga o mama de bataie ca la faza asta ei pierd bani din cauza idiotului.
    Dupa vreo 10 incidente din astea se va sesiza si firma.
    A functionat in 2012 cu cei de la taxi 2000.

    Raspunde
  30. alex 23 Oct 2013 @ 12:10

    @domnisoara Dan – se numeste timp liber si posibilitatea de a dispune cum doresc de el (din fericire imi permit, spre deosebire de tine se pare, care te miri ca se poate).

    Priveste-ti posturile si vei constata cu stupoare ca dintr-un subiect “SPEED TAXI” ai dat-o-n problemele tale psihice legate de Buc, iar eu, care sunt destul de satul de tarani frustrati, m-am simtit obligat sa-ti aplic o corectie scrisa.

    Pun pariu ca atunci cand ajungi acasa injuri si Clujul si clujenii (gasesti tu ceva).

    In rest, nu prea mai am argumente, daca ai inteles ceva din postul anterior ok, daca nu, nu am sa-ti deschid eu sinapsele pt ca nu-mi esti ruda/prieten sau macar cunostiinta ca sa meriti.

    btw – esti usor agramat doctore.

    Cand il injuri pe prost te va urî, zambeste-i si te va urî.

    Fugi la dus ca-ncepe sa-ti ajunga aroma pana pe Feleac si ne facem impresie gresita despre clujenii adevarati din cauza ta.

    Raspunde
  31. Zimbrul 23 Oct 2013 @ 12:18

    Bai flacai comentati la articol ori va dati mari pe net ca femeia grasa care a slabit 200grame si are roche noua?
    Cioku mic si la suboect, e foarte jenant pt cei care s au abonat la feed sa primeasca instiintari despre voi: poate nu ne intereseaza. Daca aveti ceva de spus despre soferul de kkt faceti o; restul scrieti pe pagina voastra de Facebook.
    Admin, m am dezabonat de la comentarii pt ca discutia a deviat de la subiect.
    Drive safely.

    Raspunde
  32. alex 23 Oct 2013 @ 12:35

    @Zimbrul – asta a fost si remarca mea initiala catre domnisoara.

    Cer scuze, nu m-am putut abtine sa nu-i raspund.

    N-au nici o vina ceilalti participanti, inchei comentariile colaterale.

    Zi cu soare.

    Raspunde
  33. Jay 23 Oct 2013 @ 17:46

    @criserb – Subscriu la Star Taxi. Mare pacat ca incearca competitia sa-i scoata din piata.
    Aplicatia este brilliant (comparativ cu alternativele cel putin), au sistem de rating si tot ce trebuie. Poti sa refuzi soferul daca nu-ti place mufa lui si sa mai ceri odata. Poti sa vezi cam pe unde e masina care se indreapta catre tine si asa mai departe. Numai aseara ce-am venit cu un taximetrist care avea vreo 25 de rating-uri de 5 stelute ;)

    Raspunde
  34. criserb 23 Oct 2013 @ 23:44

    @Jay – care competitie? Eu nu folosesc altceva, numai StarTaxi, deci n-am auzit de competitori…

    Raspunde
  35. laurenţiu 27 Oct 2013 @ 10:57

    nici nu am văzut filmuleţul dar vă spun eu caree treaba cu omu’…este angajat al unei firme colaboratoare la speed taxi (nu-i iau apărarea dar ăsta e adevărul)firma se numeşte lasa taxi, au avut şi dispecerat cândva…dar nefiind vreo mare firmă au închis dispeceratul şi au băgat maşinile pe unde au vrut şoferii, când au închis dispeceratul au băgat maşinile la meridian dar de atunci le-au mai schimbat după cum au vrut şoferii (am mai spus)…nu zic că speed nu are nici o vină…dar în ziua de azi contează doar banii, nici nu mai contează cum îi faci sau cu cine

    Raspunde
  36. Goooe 27 Oct 2013 @ 19:28

    Hai lasa ne cu taxi 2000. Un seria 7 nu filma knd trece pe rosu k il dadea afara. S a gasit ce sa filmeze……… Nu mai zic k l a provocat rin atitudinea lui. Si dk n ainteles dupa pozitia masini k intentiona sa faca stanga inseamna k a mers doar prin porumb

    Raspunde
  37. razvan 30 Oct 2013 @ 00:18

    in legatura cu acel sofer de taxi, nu vad ce regulament al firmei speed a incalcat? el a incalcat codul rutier , firma speed nu are competenta de a sanctiona pe cineva care incalca codul rutier, , si inca ceva nu e angajatul speed acel om are masina cu licenta de la firma lassa taxi si e doar colaborator speed , stiti ca un sofer taxi care lucreaza la dispeceratul speed daca intarzie si 10 sec la o comanda 6 ore nu mai poate lua comenzi ????? cam de ce alearga soferii de taxi prin bucuresti ??? cine a facut regulamentele astea interiore e vinovat moral de greselile taximetristilor , stiti ce inseamna sa stai sase ore pe strada si sa nu poti lua o comanda prin dispecerat???? si alergi la comanda in 3 min nici salvarea nu vine asa repede , si coboara un nesimtit de client dupa inca 3 min si merge cu taxi o statie de autobuz , , la cat costa taxiul in bucuresti e mai ieftin decat cu metroul ……

    Raspunde
  38. alex 16 Nov 2014 @ 12:27

    @criserb – Esti mai catolic decat Papa tu frate….pe cuvant.Isus Hristos upgradat pe Pamant.Fara greseala , fara vicii.

    Raspunde
  39. alex 16 Nov 2014 @ 12:31

    Toti astia de la Traffictube de la alte chestii din astea sunteti toti perfecti fara nici un cusur, toata viata voastra a fost numai un exemplu educational si tot ce faceti voi este daca nu perfect, cel putin sfant.Atat de perfecti si nimeni nu va vede sa va dea si pe voi exemplu.Fiti oamenilor naturali si firesti si nu mai vedeti voi ce greseste altul decat atunci cand o sa fiti impecabili in trecut prezent si viitor.Sa vezi ce greseste altul sunteti toti in stare dar pe voi nu va vedeti.Daca o sa ajungeti vreunul sa o comiteti pe greseala ce o sa faceti va impuscati? Va aruncati in fantana?

    Raspunde
  40. plm 27 Jan 2015 @ 20:49

    asta care a filmat…..mare,mare bou!!!!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)