Sari la conținut

În Maramureș, pentru a șaptea oară, la Popasul din Deal

V-am mai povestit eu despre Popasul din Deal, o pensiune din Maramureș, mai exact Ocna Șugatag, la care am ajuns anul ăsta pentru a șaptea oară.

De ce tot aici? Pentru că aici ne simțim cu adevărat ca acasă, pentru că gazdele sunt niște oameni de nota 20, niște oameni foarte faini pe care îi revedem de fiecare dată cu drag.

Nu s-au schimbat multe pe acolo față de ultima dată, dar de data asta am fost cu fii-miu, am zis să-l ducem și pe el să vadă zona, pentru că-i o zonă tare frumoasă.

Am stat o săptămână și ne-a părut rău când a trebuit să o luăm spre casă, spre căldurile ce vedeam că sunt aici. Am ajuns în București sâmbătă la ora 13, exact în mijlocul codului roșu (sau portocaliu?!), la 40°C în condițiile în care acolo am avut parte de temperaturi cam de 23-27°C.

Ca în fiecare an, pe lângă peisaje și locurile frumoase ce pot fi vizitate m-au impresionat oamenii. Oamenii ăia faini care știu să vorbească politicos, care știu să te servească așa cum trebuie, care știu să te facă să vrei să revii în zonă. Și nu mă refer acum gazdele noastre, mă refer la toți oamenii pe care i-am întâlnit, fără excepție.

În concluzie, dacă vreți să aveți o vacanță plăcută, în țara noastră, mergeți până în Maramureș. Este o zonă superbă, unde nu aveți cum să vă plictisiți și o să vă simțiți bine.

Ce-am făcut pe acolo și ce am văzut? Vedeți prin imaginile de mai jos.

Cu copilul e mai complicat, că nu-i maxim de fericit să vadă chestii de oameni mari, dar totuși ne-am simțit bine și am reușit să-i facem un concediu plăcut, să-i placă și lui tot ceea ce face și vede pe acolo.

Mergeți în Maramureș, o să vă placă cu siguranță. Mergeți și la Popasul din Deal, nu o să aveți ce-mi reproșa pentru recomandarea făcută ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)