Sari la conținut

La schi in Austria, Petzen (video)

Dupa cum stiti nu prea ma omor cu partea video Mi-am luat o camera acum ceva timp, un HD Hero dar o folosesc mai mult pentru blog. Mai filmez una alta, mai pun pe blog. Niciodata nu pastrez filmuletele.

In februarie cand am fost in Austria am folosit-o pentru schi/snowboard. Cu ea montata pe casca, prietenul Raca a filmat cam tot. In total am avut vreo 2.5 ore de video. Filme la care nu m-am uitat niciodata si probabil nici nu am sa ma uit.

Cu ajutorul lui RazvanBB (sau mai bine zis Razvan a facut tot) am obtinut un filmulet de 7 minute in care este cuprinsa cam toata povestea schi-ului din Austria. Scurt si la obiect. Cateva moment in care aparem fiecare, numai bun pentru privit in viitor. Eventual pentru aratat copiilor. “Uite filule ce meserias era tac’tu cand era tanar”

Asa parca mai merge sa ma uit la film. Pe langa astea iti trebuie si putin talent ca sa faci filmuletul atractiv. Sa nu va zic ca eu n-am stiut sa setez prea bine camera si i-am dat lui Razvan mai mult de munca :)

Eh, asta e, fiecare cu a lui. Imi plac pozele, ma descurc cu ele, cui ii place partea video se descurca cu ea.

Eu l-am rugat pe Razvan sa-l prelucreze pentru ca este cel mai meserias editor video pe care il stiu. Multumesc man si sper ca nu te-am incurcat prea tare.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. andreea 23 Mar 2012 @ 17:11

    nice, nice.
    dar mai baieti, luati-va casti!

    Raspunde
  2. raca 23 Mar 2012 @ 19:34

    Nu vreau casca, mie imi place sa-mi prind camera in par cu guma de mestecat :)

    Raspunde
  3. Piersing 23 Mar 2012 @ 22:38

    Grozav! Am urmarit filmuletul si am ramas impresionat de frumusetea locului! Bravo voua!

    Raspunde
  4. AndreaS 24 Mar 2012 @ 00:23

    castile sunt obligatorii in Austria doar la copii pana in 15 ani! La adulti se merge inca pe principiul ca stiu sa respecte regulile de pe partiile de ski. Eu le gasesc totusi bune ;) Nea Raca- nu stiam de ce mi se lipesc schiurile pe partia din Parang ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)