Sari la conținut

La serviciile carei companii ai renuntat?

In viata mea au fost cateva companii la care am renuntat pe motivul ca nu am fost tratat asa cum trebuie, sau poate pentru ca am fost pacalit, sau poate pentru ca  nu mi-a vorbit reprezentantul ei pe un ton politicos.

Daca e sa-mi aduc aminte de cateva, as putea enumera Taxi Meridian, Wizz-ul si cateva restaurante. In majoritatea cazurilor am renuntat la serviciile unei firme din cauza angajatilor, nu neaparat a serviciilor.

Sunt curios si eu care sunt companiile care v-au dezamagit si la care ati renuntat. Daca se poate sa-mi spuneti si motivul ar fi excelent.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
18 comentarii
  1. Sami 29 May 2012 @ 17:23

    cam de aproape 2 ani nu am mai cumparat de la real [fara egal (Oradea)]. In primul rand din cauza unor produse care sunt cumparate in ultimul moment de expirare iar apoi puse direct spre vanzare(chiar nu imi place sa cumpar legume/fructe in pragul descompunerii :|) si apoi tot asa din cauza personalului si al modului in care trateaza clientii.

    Raspunde
  2. Denisa 29 May 2012 @ 21:35

    Da. Uite-le aici, explicate.

    Raspunde
  3. Dragos 29 May 2012 @ 23:22

    RDS, servicii de suport de doi bani.

    Cosmote, cand ti-e lumea mai draga nu ai semnal, adica prin metrou. Internetul e HORROR pe mobil.

    Alpha Bank in curand, inca au homebank cu certificat din ala antic, deci adio mobile sau tranzactii de la un alt calculator.

    CFR, preturi mari si conditii de India.

    A si la locul de munca :))) motive diverse =))

    Raspunde
  4. criserb 29 May 2012 @ 23:34

    @Sami – bravo. Sa renunti la Real e ceva ca ei cam au cam de toate si na, sunt mari.

    @Denisa – si tu suprata ca si mine, cum nu-ti palce ceva nu le mai dai inca o sansa. Dar bravo, poate asa o sa invete sa-si pretuiasca fiecare client.

    @Dragos – despre RDS am auzit multe, dar sa stii ca eu ori sunt un norocos ori sunt cel mai multumit client. N-am avut nicio problema cu ei. Mi-a cazut netul de 2 ori in 2 ani si cum am sunat s-a rezolvat in secunda urmatoare… Am auzit si cazuri mai nasoale dar cum am zis, pentru mine chiar sunt foarte buni ;)

    Raspunde
  5. TyT 29 May 2012 @ 23:39

    Povestea incepe Cu FanCurier Romania .
    De 2 ani incoace dezmembrez un mercedes s classe generatie 2007 in regim propriu, toate piesele fiind trimise prin FanCurier.
    Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand ma suna un domn din Bucureti interesat de un amortizor pe perna de aer de mercedes s classe , ma inteleg cu el la pret si livrare ( pret mercedes 7000 de ron iar eu pentru ca aveam nevoie de bani bat palma la 2600 de ron ) . Inainte sa ii trimit coletul il intreb daca doreste optiunea de “desfacere a coletulu inainte de predare ” ia “dansul” imi spune ca nu e nevoie ca are incredere in mine si in firma de curierat , transferul facanduse in regim ramburs.
    Toate bune si frumoase, pun pachetul la posta FanCurier cu suma reala de 2600 de ron , trimit pachetul , iar peste 24 de ore primesc un telefon de la cumparator cum rugamintea sa ii ofer numarul de telefon al soferului care transporta marfa, pentru ca el vrea sa se intalneasca cu soferul undeva prin Bucuresti sa preia coletul pentru ca este foarte grabit si nu are timp ca , coletul sa ii ajunga acasa . Dupa toate telefoanele date la firma de expeditii , dansii imi explica nu imi pot furniza nr de telefon al soferului si ca urmeaza ca soferul sa il contacteze pe destinatar.
    Intre timp il sun pe destinar ii explic problema , el inteleg si ramane ca soferul sa se deplaseze la el la adresa specificata in AWB(contract)
    Dupa vreo 2 ore ma suna soferul speriat si ma intreaba :
    Sofer: Nu va suparati ati discutat cumva cu destinatarul ca sa poata sa deschida coletul sa si preia piesa auto sa o probeze ?
    Eu: Normal ça nu a fost vorba despre o asemenea intelegere , daramite sa o testeze (eu stiind ca se poate preia coletul dupa plata acestuia ) .
    Sofer: Pai stiti ca l-am sunat pe destinatar sa ne intalnim sa ii predau coletul iar dansul a venit cu inca vreo 2-3 tigani si mi-au luat coletul cu japca lasandu-mi in schimb 2 certificate de masina trase la xerox si 200 in speranta ca daca piesa este buna vin si imi restituie diferenta de bani si accepta piesa .(normal ca piesa nu a fost buna , dupa ce tiganul a plimbat-o 2-3 ore prin Bucuresti si a schimbat-o cu una defecta de pe masina lui sa a altuia)
    Dupa discutia cu soferul incerc sa discut cu FanCurier , contractul de ramburs fiind semnat intre mine si ei ! Nici pana in ziua de azi nu am nici piesa trimisa, nici banii primiti , desi pot dovedi cu acte in care transportul apare efectuat .
    In urmatoarele zile urmeaza sa incerc sa imi recuperez banii pe cale juridica de la cei de la FanCurier, pana acum sperand intr-o rezolvare pe cale amiabila stiind ca ei sunt asigurati in cazuri de acest gen “malpraxis”.
    Imi cer scuze pentru eventualile greseli gramaticale sau de alt gen dar sunt foarte nervos cand imi aduc aminte de aceasta intamplare.
    P.S.: Pot dovedi cu acte aceasta intamplare nefericita ….

    Raspunde
  6. Crox 30 May 2012 @ 00:20

    Romtelecom. Telefonie.

    Raspunde
  7. Crox 30 May 2012 @ 00:22

    Antena 3. Televiziune.

    Raspunde
  8. Iulian 30 May 2012 @ 01:06

    1. Service-ul autorizat de Samsung: Regenersis. Este absolut de necrezut, daca va povestesc, nu m-ati crede.
    2. Am renuntat la a face orice forma de contract cu Vodafone, abonament, telefon, orice.
    3. Tot ce inseamna Sony Ericcson,
    4. Cluburile Master din Iasi: personal odios de la portar pana la barman.

    De obicei nu renunt la un magazin sau un brand decat daca mi se greseste inimaginabil, greseli pe care nici macar nu ti le poti inchipui, hilare chiar.

    Raspunde
  9. maddy 30 May 2012 @ 07:58

    am renuntat la RDS pe toata linia (telefonie fixa, mobila, net si cablu) si am trecut pe romtelecom din cauza deconectarilor dese de la internet si a faptului ca a trebuit sa treaca o luna si N telefoane ca sa vina unii de la tehnic sa vada care`i faza cu cablurile.

    Raspunde
  10. Mihai 30 May 2012 @ 08:10

    Am renuntat la 2 abonamente Orange intr-o zi. Aveam abonamentele de vreo 8 ani dar minute de 3 ori mai putine decat pe cartela cu 7 euro.

    Raspunde
  11. william 30 May 2012 @ 08:33

    subiect pentru http://www.ghidul-comercial.ro

    nu va inghesuiti, este loc

    Raspunde
  12. AdrianG 30 May 2012 @ 09:19

    Wizzair

    Intai faptul ca mi se pare penibil in 2012 sa nu ai un soft care sa aloce automat un loc in avion si ca lumea se inghesuie cu coatele cu 30 de minute inainte de a incepe imbarcarea pentru a prinde un loc mai bun.

    Pe urma excesul de zel facut de angajati care vin “in inspectie” inainte de imbarcare pentru a controla marimea bagajelor, cu fel de fel de amenintari de 2 lei. Pe prietena mea a pus-o sa: citez “mai scoate un pulover din el si pune-l pe tine”. Unui tip i-a rupt efectiv rolele de la bagaj incercand sa-l masoare.

    In avion stewardesele se cearta cu tine de parca ai merge pe gratis si ei iti fac tie vreo favoare ca te lasa sa mergi cu avionul lor, nu inainte de a tipa efectiv la oameni sa “stea jos” ca pleaca avionul.

    Tot la wizzair camera foto atarnata la gat este considerata bagaj si trebuie sa “dispara”, acelasi lucru valabil si pentru posete, aviz fetelor.

    Asta ca sa nu mai zic ca am avut 6 ore intarziere si am primit un sandvis si o apa plata.

    Multumesc wizzair ca m-a umplut de spume fix la plecarea in vacanta unde trebuia teoretic sa ma relaxez si sa ma simt bine. Sper sa dispareti de pe fata pamantului la fel de repede cum ati aparut, companie ungureasca de c***t.

    Raspunde
  13. octavian 30 May 2012 @ 15:48

    Am renuntat la Orange.

    Am vrut sa-mi actiez o optiune si mi s-a spus ca numai la abonamentele noi se poate. Le-am zis ca sunt de 5 ani in retea si nimic. A 2-a zi mi-am facut abonament la Cosmote, cu o oferta cu mult peste ce-mi ofereau ei. Apoi am renuntat la toate abonamentele de la Orange. M-a contactat cineva sa ma intrebe de ce vreau sa renunt. I-am explicat si mi-a zis: “Pai daca nu ai sunat la cine trebuia, astia de la Client Service nu pot sa ei sa faca oferte!”

    Raspunde
  14. adrian 30 May 2012 @ 20:13

    Am renuntat la salon de masaj de cand era sa fiu violat de o maseoza grasa

    Raspunde
  15. adrian 30 May 2012 @ 20:14

    de cei de la CITY INSURANCE nici nu vreau sa aud

    Raspunde
  16. jules 31 May 2012 @ 12:39

    Romtelecom, RDS, FLANCO. Astia trei sint in capul listei la mine. Si nu cred ca voi mai reveni vreodata la ei.
    Cit despre Wizz Air, dati naibii 8 euro in plus pentru loc din ala cu spatiu pentru picioare. Mai ales daca luati biletele din timp si obtineti un pret ok. Merita toti banii si scapi de tiganeala ieftina de la imbarcare.

    Raspunde
  17. Johhny 28 Aug 2012 @ 11:45

    Am renuntat sa mai cred ca toate blogurile sunt scrise de oameni nu doar capabili ci si obiectivi . Acum sunt doar oameni care barfesc pe net, pentru ca afara nu mai sunt decat putine babe care sa-i asculte. Majoritatea dintre ei isi exprima frustrarile sub argumentul libertatii de exprimare. Nu conteaza daca cel acuzat incearca sa se apere si sa demonstreze ca poate este o greseala undeva! Nu – bloggerii au dreptate mereu si daca ei asa vor sa fie – asa ramane pe site-ul lor “forever”, doar n-ar putea sa dea inapoi si sa recunoasca ca poate au gresit, poate au exagerat ! Asa cum visam la jurnalisti adevarati, nu cumparati politic de o parte sau alta, asa ne este dat sa vedem si bloggeri subiectivi fixati pe o idee indiferenti la realitate! Din fericire nici unii, nici altii, nu vor ramane in istorie si se vor evapora delicat, asa cum au si aparut, necunoscuti…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)