Sari la conținut

Lansare iPad2 in lume

Acum nu ma mai mir. I-am vazut pe astia dandu-si in cap la coada la ulei, pe fete stand la coada la deschiderea H&M acum ii vad si pe astia stand la coada la iPad2 :)

Totusi, trebuie sa remarc ca aici lumea sta mai civilizat decat stateau la noi la ulei si la zahar, dar na… ei sunt mai civilizati, ei au scapat de cainii de pe strada, noi inca ii vedem egalii nosti.

264028483regent

coventgarden

ontariocanadaa

paris-1301088519

ipad2-germany-line

Mai multe poze, din divere orase ale lumii vedeti aici.

Totusi, eu nu inteleg de ce stai ca prostul la coada, cand poti sa-ti iei acelasi produs peste 2 zile, peste o saptamana sau peste 2. Chiar este peste masura mea de intelegere. Nu as sta la o asemenea coada nici daca mi l-ar da moca. Nu suport cozile. Si nu pentru ca am stat la ele pe vremea lui Ceausescu (cum zicea Alin aici) ci pentru ca a sta la coada inseamna sa pierzi timp iar timpul inseamna bani.

Ia ganditi-va putin cati bani ati putea face in timpul ala pe care-l pierzi stand la coada? Oricat ati castiga, faceti un calcul cat castigati pe ora, inmultiti cu orele pierdute si vedeti cati vani ati arunca… plus nervi :)

Stand la coada nu castigi nimic. Absolut nimic. Nici macar nu iei primul produsul mult dorit pentru ca primul e doar unul, restul nu conteaza…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Gerhald 26 Mar 2011 @ 11:24

    Sa nu uitam ca exista si o mare diferenta de venituri, altfel romanii nu s-ar nenoroci pentru zahar sau ulei.

    Raspunde
  2. Devils 26 Mar 2011 @ 18:23

    Legat de cozi, cea mai tare a fost gagica aia care si-a vandut locul (era prima), pentru 900 dolari!
    Aia da afacere!
    Link aici (sper ca nu deranjez ca-l postez) http://www.adevarul.ro/international/sua/VIDEO-tanara-vandut-coada-dolari_0_442755943.html

    Raspunde
  3. maddy 26 Mar 2011 @ 19:17

    nu inteleg care`i faza, ipad2 nu dispare dupa 24 de ore, e tot acolo si peste cateva zile, cand nu se mai inghesuie nimeni.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)