Sari la conținut

Noul iPad

noul ipadDin cate am inteles s-a lansat noul iPad. Nu-i zice asa cum se astepta lumea nici iPad 3, nici iPad HD ci simplu "noul iPad". Cam ciudat o sa fie cand o sa-l comandati la magazin pentru ca la noi si iPad-ul 2 e totusi nou.

Se pare ca nici de data asta Apple nu vine cu ceva senzational, asa cum se astepta. Noul iPad arata exact ca vechiul iPad dar are niste chestii imbunatatite in spate. Se aseamana trecerea asta cu trecerea de la iPhone 4 la 4S.

Eu ma asteptam la mai mult…

Dar nu cred ca asta e o problema, fanii apple o sa-l cumpere repede si in multe exemplare pentru ca asa e cool, sa-l ai pe ultimul.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Andy 8 Mar 2012 @ 10:12

    Ecranul de 2048×1536 e cel mai tare lucru. Nimeni n-a implementat asa ceva mainstream. La ce altceva sa te mai astepti? Doar e un echipament mic cu o putere mare (dual cpu + quad gpu). Ce ii poti pune mai mult (exceptand porturi de conectare cu tot felu de device-uri) ?

    Raspunde
  2. emrares 8 Mar 2012 @ 10:48

    “chestii imbunatatite in spate”

    dar ecranul ala 2048×1536 nu e pe fata oare???

    Raspunde
  3. criserb 8 Mar 2012 @ 12:03

    @Andy – e cel mai tare lucru, tehnologic e un progres mare dar consumatorul nu o sa simta mare lucru. Vizual e cam tot aia ;)

    @emrares – vorbeam de aspect.

    Raspunde
  4. FotoStefan 9 Mar 2012 @ 10:41

    2048×1536 la ecranul acela mic nu o sa fie mare lucru pentru utilizatorul “obsnuit” , dar cred ca cei pasionati de fotografie vor fi incantati.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)