Sari la conținut

Leo Iorga & Ordean din nou impreuna, la Prietenii mei

Stiu, va tot zic de "Prietenii mei" :) Nu prea am ce face, va povestesc si eu de lucruri care se tot intampla in viata mea. Si pentru ca "Prietenii mei" a devenit localul in care mergem cel mai des, va spun ca sambata am avut parte de un super concert. Leo Iorga si Ordean au cantat extraordinar de frumos. Probabil am avut parte de cel mai frumos concert pe care l-am vazut la Prietenii mei.

Dupa ce au scris istorie impreuna cu trupa Compact, Leo Iorga si Ordean au pornit un nou proiect impreuna. Am fost martor, probabil, primului lor concert sau poate al 2-lea. Nu stiu sigur. Vreau sa va spun ca trebuie sa-i vedeti daca aveti ocazia. O sa ascultati o serie de piese pe care le stiti de ani de zile si cateva noi, dar foarte misto.

Eu v-am spus ca la "Prietenii mei" se intampla tot felul de lucruri misto, voi nu m-ati crezut :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. unicornul vesel 26 Nov 2012 @ 21:31

    Cristi, as vrea să știu cine nu te-a crezut. E a doua sau a treia oară când menționezi lucrul ăsta într-un articol (legat de Prietenii Mei). Chiar sunt oamenii așa de sceptici și nu vor să te creadă ? :))

    Raspunde
  2. criserb 26 Nov 2012 @ 21:56

    @unicornul vesel – :) ziceam si eu, vad ca nu prea sunt amatori de asa ceva, cel putin nu prea sunt comentarii la posturile astea, Dar daca ma duc in club, clubul este din ce in ce mai plin. Chiar ma gandeam sa nu mai scriu, ca nu mai am eu loc cand vreau sa merg :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)