Sari la conținut

Logica facebook este ciudata

Eu pun o poza pe wall. Lumea o apreciaza, da’ like/share. Totusi cand vreau sa vad cine a dat share imi arata cateva persoane dupa care imi spune ca pe restul nu poate sa-i arate din cauza politicii de confidentialitate setate de respectivul om.

Bun asa, el poate sa imi share-uiasca poza, dar eu nu pot sa vad cine este :)

facebook-share-privacy

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Sabina 31 Jul 2013 @ 10:11

    Ai dreptate dar aia nu sunt prietenii tai si ei au decis ca doar prietenii tai sa vada ce fac ei :) Au dat share de pe fb sau de la altii care au dat share de la tine. E dreptul lor sa nu aiba postarle publice, nu? Asa e si la paginile de fani, nu vezi toate share-urile si mai ales dupa 500.

    Raspunde
  2. Laurențiu Trofoșilă 1 Aug 2013 @ 16:26

    @Sabina, este corect cum spui tu… și este normal să nu vezi share-urile altora. Dar până una-alta ei fac share la conținutul tău. Deci?

    Raspunde
  3. Mirela 2 Aug 2013 @ 03:01

    Pentru ca exista multe optiuni de share, nu doar pe timeline-ul propriu. Ma gandesc mai ales la optiunea de partajare a unui post intr-un grup privat, secret. Acolo nu e vorba doar de intimitatea unui individ, ci a unui numar mai mare de oameni. Ar fi aberant ca din cauza unui om care da share la ceva, cineva din afara grupului sa poata vedea (partial) activitatea celor din grup (pentru ca tu ai vedea cine a dat like sau a comentat, precum si ce anume a zis).

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)