Sari la conținut

Luminitele din Bucuresti 2013

In seara asta am fost sa pozez luminitele care tocmai s-au aprins. Am tot zis ca nu ma mai duc in asa aglomeratie, dar pana la urma am facut-o si m-am dus.

Pentru ca era un trafic infernal, am ales sa merg pe jos. Am lasat masina la Universitate, in noua parcare subterana (care mai avea 27 de locuri libere), si am luat-o la picior spre Romana.

Ce-am vazut eu vedeti si voi mai jos. Nu stiu daca sunt mai frumoase ca in anii trecuti, cert este ca Bucurestiul este mai frumos in aceasta perioada.

Va las mai jos cu pozele, sper sa va placa si sa va aduca spiritul sarbatorilor in suflet.

Totusi, inainte sa inchei, sunt curios de parerea voastra. Voi cum l-ati vazut, va place mai mult ca ceea ce ati vazut in anii trecuti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Raluca 7 Dec 2013 @ 02:53

    Sunt absolut superbe! Mi se par la fel de frumoase ca si cele de anul trecut.

    Raspunde
  2. criserb 7 Dec 2013 @ 03:09

    @Raluca – multumesc frumos, ma bucur ca iti plac.

    Raspunde
  3. Adiii 7 Dec 2013 @ 08:08

    Super faine !!! Noroc cu tine , asa mai vedem si noi ceva de pe Acasa ! Imi lipseste atmosfera de Craciun !! Va pup .

    Raspunde
  4. TyT 7 Dec 2013 @ 08:56

    Super . Sper sa ajung si eu cat de curand prin Bucuresti sa le vad live . Multumim pentru poze

    Raspunde
  5. Alexandra 7 Dec 2013 @ 11:16

    Mi se par mult mai frumoase decât cele de anul trecut, mă gândesc să mă duc și eu în seara asta să le filmez, dar trebuie mai întâi să mă pregătesc sufletește pentru aglomerație… Cred că e infernal :(

    Raspunde
  6. Simina 7 Dec 2013 @ 12:34

    Piața Romană pare chiar frumos decorată. Eu cred că Bucureștiul arată mai bine decât în anii trecuți din ce văd în pozele tale. Poate ocolesc un pic pe la Romană și pe Magheru diseară în drum spre casă. :)
    Aseară am ajuns neintenționat la Universitate și am plecat cât am putut de repede. Era mult prea aglomerat :)) Mă duc din nou săptămâna viitoare când se mai calmează lumea pentru că vreau să ajung în târgul de Crăciun, dar nu vreau să fiu călcată în picioare :))

    Raspunde
  7. criserb 7 Dec 2013 @ 12:55

    Este adevarat, a fost foarte aglomerat, dar aglomeratia era pe sosea, pe trotuare nu prea era nimeni. A fost lume si in piata de Craciun, dar decent, nu era ceva de nesuportat.

    Partea proasta este ca in afara de zona aia, Magheru & Piata de Craciun nu prea era nimic impodobit.

    Raspunde
  8. Mariana 8 Dec 2013 @ 10:23

    Superbe poze! Felicitari fotografului! :)

    Raspunde
  9. Suzy 8 Dec 2013 @ 11:37

    Seamana leit cu ce a fost anul trecut. Exceptand faptul ca au mai pus acele luminite pe la Romana. Oricum, arata frumos capitala in aceasta perioada. Daca ar si fulgui putin, ar fi si mai bine :)

    Raspunde
  10. bronne 10 Dec 2013 @ 12:14

    Mie imi plac mai mult decat cele de anul trecut, imi par mai “elegante” . Cele care au fost anul trecut pe Magheru, acum sunt in piata Victoriei. Sunt f frumoase luminitele si pe Kiseleff si pe Calea Victoriei.

    Raspunde
  11. criserb 10 Dec 2013 @ 12:35

    @bronne – pe Kiseleff inca nu am ajuns, am sa ma duc sa le vad si pe alea daca spui ca sunt misto. Cat despre Calea Victoriei… eu nu le-am vazut, este adevarat ca strabat zona aia doar intre Hilton si Natiunile Unite. Chiar ma gandeam ca pe Calea Victoriei n-au pus nimic…

    Raspunde
  12. bronne 10 Dec 2013 @ 13:11

    Eu le-am vazut din Piata Victoriei in mers si par promitatoare :) Poate fac astazi un ocol sa le vad mai de aproape :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)