Sari la conținut

Atunci când nu ai idee cu cine poți face o lucrare

De cele mai mult ori când ai de făcut o lucrare apelezi la prieteni și vezi dacă ei pot să-ți facă o recomandare, dacă au ei vreun meseriaș ok, dacă au fost mulțumiți de cei cu care au lucrat ultima dată într-un anumit domeniu, numai că, nu tot tipul ei pot să-ti recomande pe cineva.

Și atunci, atunci când nu ai o soluție la problema ta te apuci să cauți pe net, pe olx și alte site-uri de genul ăsta.

Ei bine, pentru cei care caută niște meseriași pentru a-și face o lucrare în casă sau la apartament platforma 5oferte.ro vine în întâmpinarea voastră.

Intrați pe site, descrieți lucrare pe care o aveți de făcut și o să primiți 5 oferte din care puteți să o alegeți pe cea mai bună pentru voi.

Simplu și civilizat.

Pe lângă asta, o chestie cu care vine nouă această platformă și cred că este și unică în România treaba asta, este posibilitatea de a solicita materiale de construcții.

Ai o zonă dedicată unde introduci materialele de construcții de care ai nevoie și la scurt timp o să primești oferte de prețuri pentru materialele introduse. Practic nu te mai duci tu la tot felul de magazine pentru a vedea de unde este cel mai bine să cumperi, totul se petrece online, comod, în fața calculatorului iar materialele alese de tine ajung la tine acasă.

În caz că aveți nevoie de astfel de lucruri eu va recomand să încercați platforma și să-mi ziceți dacă nu-i mai bine și mai ușor așa decât metodele clasice.

Și dacă mă întrebați la ce am folosit eu acum site-ul, uite pentru o ofertă de preț la materiale de construcție pentru a face foișorul de care vă vorbeam vara trecută. Planul e plan, am zis că-l fac și am să-l fac.

L-am mai folosit și în trecut, v-am mai zis de el, dar în caz că ați uitat ;)

Vreau doar ofertă de materiale pentru că vreau să-l fac singur. Sunt convins că am să-l fac așa cum trebuie iar în plus o să am satisfacția lucrului făcut de mâna mea ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)