Sari la conținut

Ce haine mai cumpara femeile in ziua de azi

cele-mai-vandute-produseDe cand cu noul profitshare, am acces la niste statistici si vad care sunt cele mai cumparate produse pe diferite categorii. Daca la emag eram obisnuit cu asta, acum, de cand cu noul advertiser, laredoute.ro am ocazia sa vad care sunt produsele preferate de femei din domeniul vestimentar (le vad si la barbati, dar despre asta cu alta ocazie).

Mai jos aveti produsul cel mai cumparat din fiecare categorie.

 

Accesorii femei

Posete si genti

Tricouri si maiouri

Geci

Fuste

Rochii

Sacouri

Colanti

Pantaloni lungi

Pantaloni scurti

Lenjerie intima

Pijamale

Costume de baie

Incaltaminte

Balerini

   

Papuci/slapi

   

Nu stiu daca v-am inspirat sau nu, dar am ramas putin surprins de unele produse. Cu siguranta moda nu este un atu de-al meu :) Nu vreau sa le dau acum nume pentru ca nu as vrea sa influentez pe nimeni, dar totusi, chilotii aia sunt chiar naspa…

In rest, pentru unele categorii vad ca femeile de la noi sunt inspirate, mie imi place foarte mult geaca aia. Nu stiu daca este la moda sau nu, dar mie imi place.

Acum lasand produsele de mai sus la o parte, voi ce parere aveti despre laredoute.ro, il folositi, cumparati de acolo? Stiati ca la redoute este cea mai mare companie fraceza de comert online? Preturile sunt mari in comparatie cu alte siteuri sau aveti alte siteuri pe care le preferati? Si daca da, care?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. maddy 21 May 2013 @ 08:12

    nu sunt pe gustul meu…la o parcurgere rapida nu e nimic care sa`mi atraga atentia. hainele nu par vesele.

    Raspunde
  2. grenouille 21 May 2013 @ 10:03

    chilotii aia sunt chiar naspa… dar sunt in categoria de basic, deci majoritatea doamnelor vor cumpara acesti must-have. La fel cum isi cumpara barbatii sosete negre, cu toate ca sunt “naspa”

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)